Epson: nyomtassunk szépművészeti alkotásokat szövetre

leonardo-da-vinci-mona-lisaA Kölnben rendezésre kerülő Photokina kiállítás látogatói megismerhetik az Epson új szkennereit, tintasugaras nyomtatóit és egy okosszemüveget is. A 2016. szeptember 20-tól 25-ig tartó rendezvényen az otthoni felhasználók és a szakma képviselői egyaránt találkozhatnak a japán gyártó legújabb termékeivel, amelyekkel nyomathordozók széles választékára nyomtathatnak kiemelkedő minőségű képeket, az Epson Moverio okosszemüveggel pedig beléphetnek a kiterjesztett valóság világába.

Amellett, hogy professzionális, nagy teljesítményű készülékei biztosítják a fotók és szépművészeti alkotások nyomtatását vászonra, pólóra, fém panelekre és 3D termékekre. Akár 64” szélességű fotók és szépművészeti alkotások nyomtatására is lehetőség van a SureColor SC-P10000 vagy P20000 nagyformátumú nyomtatókkal. Az új, könnyűsúlyú vászonnyomtatás is megtekinthető lesz a vízbázisú tintát használó SureColor SC-T7200 nyomtatóval és az Adventa karton képkeretekkel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az IoT-ben látja a jövőt a Rockwell

sze aug 31 , 2016
A Rockwell Automation idén júniusban jelentette be budapesti irodájának megnyitását. A világ egyik legnagyobb ipari automatizálási vállalatának magyarországi és romániai értékesítéséért felelős igazgatója azzal indokolta a lépést, hogy a Rockwell üzleti tevékenysége évek óta erőteljesen bővül hazánkban. Peter Rozek emellett arról is beszélt az Innoportal.hu-nak adott interjúban, hogy az IoT […]

És még ez is...