Már kapható a Honor X7a és az X8a

Honor X7aA kínai okostelefon-gyártó bejelentette, hogy már elérhetők a HONOR X7a és az X8a készülékek.

A Honor X8a pedig vonzó külsejével, 6,7”-os FullView kijelzőjével, 93,6 százalékos képarányával és robusztus eszközfelhozatalával rendelkezik. A készülék 7,48 mm és 179 gramm, könnyed élményt biztosít minden szituációban. A letisztult, karcsú formatervezés és a sima, csillogó bevonat nemcsak stabil fogást, hanem kellemes külsőt is biztosít. A Honor X7a karcsú vázába ágyazott 6000 mAh kapacitású akkumulátora a Honor X sorozat eddigi okostelefonjai közül a legkiválóbb üzemidőt biztosítja. A Honor Smart Power Saving technológiának köszönhetően az energiafogyasztás optimalizálásával a legújabb Honor X7a akár 42 órányi közösségi média-böngészést, 42 órányi telefonálást vagy 29 órányi zenestreaminget is képes támogatni egyetlen teljes feltöltéssel, így megbízható társa lesz az állandóan úton lévő felhasználóknak. A 22,5 wattos Honor SuperCharge funkcióval felszerelt Honor X7a bravúros töltésteljesítményt kínál: a felhasználók több mint tíz órányi zenei streaminget élvezhetnek mindössze harminc perces töltéssel.

A  Honor X7a cellája nagyobb energiasűrűséggel és kisebb vastagsággal rendelkezik, ami a hosszú akkumulátor-üzemidő ellenére is karcsú formatervezést tesz lehetővé. Az akkumulátor emellett kivételesen hosszú élettartammal büszkélkedhet, ugyanis még három év használat után is képes a nyolcvan százalék feletti állapotot tartani. A Honor X8a 4500mA kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely szintén lehetővé teszi az egész napos, megszakítás nélküli használatot. Egyetlen feltöltéssel ez a készülék akár 13 órányi zenei streaminget, 13,5 órányi videolejátszást, 11 órányi rövid klipes böngészést vagy 16 órányi közösségimédia-böngészést biztosít.

A Honor X8a 6,7”-es HONOR FullView kijelzőnek köszönhetően nagy képernyőn lehet nézni és élvezni a tartalmakat, amit tovább fokoz a bámulatos 93,6 százalékos képernyő-test arány. A Honor Display Color Calibration technológiával felszerelt eszköz a színhőmérsékletet képkockánként hangolja, ezzel biztosítva még élethűbb színeket, azaz még jobb felhasználói élményt. A TÜV Rheinland által tanúsított alacsony kékfény-technológiával is felszerelték az okostelefont, amely csökkenti a káros kék fényt, így ideális azok számára, akik hosszú órákat töltenek vizuális tartalomfogyasztással. Az akár 90 Hz-es képernyőfrissítési frekvenciával pedig több képkockát képes megjeleníteni másodpercenként a gördülékenyebb videozásért és játékért, eleget téve a mindennapi használat sajátosságainak.

A Honor X7a 6,74 inches Honor FullView kijelzője 90,07 százalékos képernyő-test arányt biztosít. A TÜV Rheinland által tanúsított alacsony kékfény-kibocsátással a Honor X7a kijelzője is hosszabb ideig használható anélkül, hogy megterhelné a szemet. Az eszköz szemkímélő eBook és sötét módjai további opciók a szemek kímélésére. A Honor X7a egy ötven megapixeles, ultra-tiszta négyes kamerarendszerrel rendelkezik, amely egy ötven megapixeles fő, egy öt megás széles látószögű, egy két megapixeles makro és egy két megapixeles mélységmérő kamerából áll. Az előlapon a nyolc megapixeles szelfikamera található.

Azok a felhasználók, akik szeretik, ha mindig elérhetik kedvenc programjaikat és tartalmaik, teljes mértékben kihasználhatják a nagyméretű, 128 GB-os tárhelyet, amely több mint 28 ezer képet, 11 ezer zeneszámot vagy 450 HD videót képes tárolni. A MicroSD-kártya foglalat lehetővé teszi azt is, hogy a tárhelyet tovább bővítsék akár egy terabájtra, így nagyobb rugalmasságot biztosítva üzleti és személyes igényeiknek.

A Honor X8a száz megapixeles, tripla hátsó kamerarendszerrel büszkélkedhet, ami az X sorozat eddigi legmagasabb megapixel száma. A készülék egy száz megapixeles fő, egy száz megapixeleses széles és mélységi és egy makro kamerából áll, így a Honor X8a nagyfelbontású képeket tud élénk tisztasággal rögzíteni, még részletgazdag jelenetek fényképezésekor is. A telefonnak egy 16 megapixeles előlapi kamerája is van, amivel látványos, nagy felbontású szelfiket lehet készíteni.

A képeket optimalizáló mesterséges intelligencia (AI) technológiával párosítva a Honor X8a lehetővé teszi azt is, hogy több mint húsz szituációban készítsenek egyszerűbben éles, tiszta fotókat. Az eszközön az Android 12 alapú Magic UI 6.1 fut, ami különféle további okos funkciót tesz lehetővé: például a Honor Share-rel gyorsan lehet a képeket átvinni más készülékekre.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Szupernóva-robbanások lökéshullámai érkeznek a Földre

vas febr 19 , 2023
A Tejútrendszer elemeinek eredetével foglalkozó kutatók új részleteket tártak fel azzal kapcsolatban, hogy miként jutnak el egyes elemek a Földre: egy nemzetközi kutatócsoport legújabb, számítógépes modellek segítségével végzett vizsgálatával arra jutott, hogy a neutroncsillagok ütközésekor létrejött nehéz elemek képesek más szupernóvák lökéshullámain „átszörfözni” a galaxisunkon egészen a Földig. Az eredményeket […]
Tejutrendszer

És még ez is...