Olcsóbb külföldi mobilnettel erősít a Telenor

Takács Zoltán

A Telenor valamennyi feltöltőkártyás és havidíjas ügyfele a korábbinál kedvezőbb áron mobilinternetezhet külföldről, akár Európán kívülről is. A május huszadikától elérhető új napi-, és hetijegyeket választva a Telenor ügyfelei az otthon megszokott módon használhatják okostelefonjaikat és táblagépeiket, mert a vállalat “bőséges” mobilinternetes adatmennyiséget tartalmazó díjcsomagokat vezetett be. Az új csomagokkal nem csak Európán belül, de akár más földrészeken lévő országokban, is a korábbiaknál méltányosabb áron lehet internetezni, ráadásul a legtöbb ügyfélnek elérhetők, nem csupán egy-egy speciális díjcsomagot használók számára.

“A Telenornál nem kötjük hűségidőhöz a kedvező roamingolást biztosító szolgáltatáscsomagok használatát, így minden előfizetőnk akkor rendeli meg azt, amikor ténylegesen szüksége van rá. A szupergyors Hipernet élményről pedig a nyaralás alatt sem kell lemondani, hiszen ügyfeleink Európán belül és kívül összesen húsz országban tudnak 4G-n gondtalanul böngészni, emailezni vagy a legszebb fotókat azonnal feltölteni. A lehető legjobb lefedettség érdekében, országonként három-négy partnerszolgáltatóval is megállapodtunk, így előfizetőink nem lesznek rászorulva arra, hogy wifihálózatokat keressenek” — mondta Takács Zoltán, a Telenor Magyarország digitális szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kaspersky: nagy a baj!

pén máj 22 , 2015
A Kaspersky Lab kutatói szerint az elmúlt évben megduplázódott a rosszindulatú szoftverekhez felhasznált nem megbízható tanúsítványok száma. 2014 végén a cég vírusirtó adatbázisa több mint hatezer ilyen tanúsítványt tartalmazott. A rosszindulatú fájlok hitelesítéséből fakadó veszélyek egyre növekvő száma miatt a szakértők azt tanácsolják a rendszergazdáknak és a felhasználóknak, hogy kezeljék […]