Ma éjfélkor bezár az iWiW

1

iwiw-fejfaVégleg megszűnik, június 30-án éjfélkor bezár az iWiW. A szomorú vég május közepi bejelentése óta közel 350 ezren mentették le adataikat a rendszerből. A felhasználók ma délig egy digitális időkapszula igénylésével lementhetik profiljukat, fényképeiket, kapcsolataikat, levelezésüket. A bezárást követően automatikusan törlődik minden adat, ha a felhasználók erről másképp nem rendelkeznek.

Május 15-én, a bezárásról szóló bejelentés napján 200 ezer fölé ugrott az addig átlagosan napi 60 ezres látogatószám – számolt be az oldalt üzemeltető cég az MTI kérdésére, hozzátéve: egy hétig volt magas a látogatószám, később visszaállt a bejelentést megelőző állapotra. Ez is mutatja, hogy hiába fejezték ki sajnálatukat sokan a magyar sikertörténet lezárását illetően, az iWiW iránti kereslet nem változott meg – összegezte a tapasztalatokat Origo Zrt. sajtókapcsolati munkatársa.

Vélemény
A 12 éve alapított magyar közösségi portált egyébként nem a Facebook világméretű hódítása tette tönkre, ahogyan ezt folyamatosan sugallják az Origo Zrt. közleményei -hanem az elmaradt és megvalósult (már, ahogyan azok megvalósultak) fejlesztések-, hiszen számos más közösségi portál él és virul a Facebook árnyékában is.
-szerk-

One thought on “Ma éjfélkor bezár az iWiW

  1. Nagyon sajnálom az iwiwet, mert jó társ volt. Visszajelezték az időkapszulát, de hogyan és hol találom azt nem tudom, ugyancsak a felhasználást hogyan és hol tudom felhasználni azt nem. Üdvözletem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Minden, amit nem tudtál az iWiW-ről

hét jún 30 , 2014
Az iWiW a nevét az international „who is who” – ki kicsoda – kifejezés rövidítéséből kapta, ezért is hívták először WiW-nek. Az iWiW-re átnevezett oldalban az “i” betű az international szóra, azaz az új rendszer nemzetköziségére utalt… amiből azután nem lett semmi. A közösségi oldal 2002. áprilisában indult Várady Zsolt […]