A Jézuska nagy barátja a mobilszolgáltatóknak

karacsonySlágertermékké válhat idén karácsonykor az okostelefon. A KutatóCentrum Smartphone Report 2015 nevű friss kutatása szerint, az ajándékozók 12 százaléka tervezi okoskészülék vásárlását. A több mint 860 ezer ajánlatot listázó Depo.hu online piactér adatai szerint minden árkategóriában vannak favoritok. A megkérdezettek több mint fele (51 százalék) örülne, ha egy okostelefont találna idén a karácsonyfa alatt. Györke Zsuzsanna, a KutatóCentrum kutatási projekt menedzsere szerint, a vásárlást tervezők egyharmada saját magát szeretné meglepni egy új készülékkel, míg egynegyede gyermekét ajándékozza meg.

A Jézuska a legtöbb telefont közvetlenül a mobilszolgáltatóktól „szállítja” a fa alá, de minden negyedik beszerzés online történik, utóbbi esetben jellemzően valamilyen elektronikai webáruház kínálatából válogatnak a netezők. A húszezres olcsó mobilok éppúgy keresettek, mint a százezer forint feletti csúcskategóriás készülékek – mondta Szabari László, a Depo.hu elektronikus piactér vezetője.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Napelemekkel erősít az Albacomp

hét dec 15 , 2014
Az Albacomp RI Rendszerintegrációs Kft. uniós források felhasználásával, 499 millió forint összköltséggel valósít meg technológiai fejlesztést, amelynek eredményeképpen a társaság működéséhez szükséges villamos energiát a jövőben környezetbarát módon és gazdaságosan tudják előállítani – közölte a cég az MTI-vel. Az elnyert 249,5 millió forint uniós támogatás segítségével májusban kezdődött el a […]