Évente bő egymilliárdért üzemeltetik a FUTÁRT

furtar-bkkA FUTÁR (Forgalomirányítási és Utastájékoztatási Rendszer) teljes körű üzemeltetésére kiírt tenderen egyedül a T-Systems Magyarország és a Synergon Integrator alkotta konzorcium nyerte el. Az ötéves időtartamra szóló szerződést már aláírták: a konzorcium havi 88 millió 250 ezer forintért, összesen 5,3 milliárd forintért üzemelteti a rendszert.

A szerződés szerint a konzorcium működteti és javítja egyebek mellett a teljes informatikai hátteret, a wifi-hálózatot, a járműveken lévő fedélzeti egységeket és utastájékoztató eszközöket, a közterületi kijelzőket, a jelzőlámpa-befolyásoláshoz szükséges modulokat, a mobilos utastájékoztató alkalmazást. Mindezek mellett a konzorcium vállalta, hogy a rendszer működtetése során felvetődő járulékos költségeket, tartalékkészletet biztosít az eszközökből és ezekre biztosítást is köt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Új Samsung készülékek érkeztek: Galaxy Trend 2

szo júl 5 , 2014
A Samsung legújabb Galaxy készülékei kiemelkedő teljesítményt és kifinomult dizájnt kínálnak elérhető áron — állítja a gyártó. A Galaxy Trend 2 prémium kivitelezésű, kompakt formában a kényelmet és hordozhatóságot képviseli. A zökkenőmentes működést és a párhuzamos munkavégzést a készülékben rejlő megnövelt teljesítményű 1,0 GHz-es, kétmagos processzor és az 1500 mAh-es […]
Android, okostelefon

Friss, ropogós