Pályacsúcsot értek el a Samsung memóriakártyái

Samsung micro-SD memóriaAz új Samsung memóriakártyák a vállalat történetének legjobb írási és olvasási sebességét kínálják.

A Samsung microSD kivitelben mutatja be az UHS-I memóriakártya sorozatának legújabb, PRO Ultimate modelljét, amelyekkel a profi fotósok és tartalomkészítők hatékonyabban végezhetik el a kreatív munkafolyamatokat. A PRO Ultimate termékcsalád 512 gigabájt (GB) végső kapacitással rendelkezik, amelynek szekvenciális olvasási sebessége elérheti az akár 200 megabájt/másodpercet (MB/s). A továbbfejlesztett vezérlő hosszabb élettartamot és magasabb energiahatékonyságot tesz lehetővé, a külső behatások elleni védelem pedig gondtalan mindennapi használatot biztosít a felhasználók számára.

UHS-I: élvonalbeli írási és olvasási sebesség

A PRO Ultimate kiemelkedik a vállalat technológiai újításai közül, ugyanis az UHS-I csatolófelület 200 MB/másodperc olvasási és 130 MB/másodperc írási sebességével iparágat meghatározó szabványt állít fel. A nagy teljesítményű írási és olvasási sebesség – kapacitástól függetlenül, Video Speed Class 30 támogatással – zökkenőmentes átvitelt tesz lehetővé olyan nagy igénybevételt jelentő fájlok mozgatása során is, mint a 4K UHD és Full HD (FHD) felbontású videók.

Az A2 minősítésű* PRO Ultimate a nagyobb méretű tartalmak hatékony kezelésében és az eszközök közötti gyors adatátvitelben is támogatja a felhasználókat. A microSD-kártya erős teljesítményt biztosít a véletlenszerű olvasási és írási, valamint többfeladatos műveletek elvégzéséhez.

Megbízhatóbb és tartósabb tárhely

A Samsung PRO Ultimate a vezérlő továbbfejlesztett hibajavító kódoló (ECC) motorjának köszönhetően megbízható teljesítményű eszközt kínál a profi fotósok és alkotók számára. A többszörös védelmet biztosító kialakítás hosszabb távon jelenthet biztonságosabb adattárolást.

Az ECC alacsony sűrűségű paritásellenőrző kódja mostantól hatékonyabban, két kilobájttal működik a korábbi, a szériára jellemző egy kilobájthoz képest, ezáltal a PRO Ultimate fokozott tartósságot kínál a nagyobb adatmennyiségű írási és törlési folyamatok során.

A Pro Ultimate kártya megfelelt a szigorú teszteléseken, és a legszélsőségesebb környezeti körülmények között is gondtalan használatot biztosít. Az SD-kártya olyan funkciókkal érkezik, mint a kétméteres mélységig, legfeljebb 72 órán át tartó vízvédelem, az ötméteres magasságra vonatkozó leesésvédelem, az akár tízezer érintésig tartó kopásvédelem, valamint a röntgen- és mágnesálló védelem. A memóriakártya szélsőséges hőmérsékleten, -25°C és 85°C között is működik és 1,5 kilogrammos súlyig ütésálló.

Fokozott energiahatékonyság

A Samsung 28 nanométeres (nm) vezérlőjének energiahatékonysága a vállalat korábbi, 55 nanométeres vezérlővel ellátott modelljeihez képest 37 százalékkal magasabb. A felhasználók ezáltal hosszabb ideig, gyakori újratöltések nélkül használhatják eszközüket, így a lehető legtöbbet hozhatják ki a készülék akkumulátorának élettartamából.

Többeszközös kompatibilitás

Annak érdekében, hogy a tartalmak elkészítése, szerkesztése és adatátvitele minél több eszköz között megvalósulhasson, a PRO Ultimate microSD-kártya SD adapterrel egyaránt párosítható digitális tükörreflexes és tükör nélküli fényképezőgépekkel, kamerákkal, asztali számítógépekkel, valamint laptopokkal.

A PRO Ultimate microSD-kártya kompatibilis a legkülönbözőbb Android okostelefonokkal, táblagépekkel, hordozható játékkonzolokkal, akciókamerákkal, drónokkal, asztali számítógépekkel és további készülékekkel. Az eszköz kiváló választás lehet azoknak, akik megbízható és sokoldalú memóriakártyát keresnek.

*Application Performance Class 2: SD kártyákra vonatkozó szabvány. A minősítés a másodpercenkénti olvasási és írási műveletek számát jelöli.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Akciózik a Vodafone

ked aug 29 , 2023
A Vodafone a tanévkezdésre reagálva, fél évig fél áron teszi elérhetővé otthoni internet szolgáltatásait. A 4iG leányvállalata, a Vodafone Magyarország szerint az augusztus-szeptemberi időszakban számottevően megnő az érdeklődés az otthoni internet és tévé szolgáltatások iránt. Ennek hátterében főként az iskolakezdés áll: az új tanév beköszöntével több családban felmerül az igény […]
iskola osztály

És még ez is...