Itt a Seagate Nytro 1000 SATA SSD termékcsalád

A vállalati felhasználásra szánt Nytro termékek portfóliójának bővítéseként, a Seagate a mai napon bejelentette az új Nytro 1000 SATA SSD meghajtókat.

A Seagate Nytro 1000 SATA SSD sorozat (amely a Nytro 1351 és a Nytro 1551 SSD-ket is magában foglalja) rendkívül gyors, állandó teljesítményt biztosít az olvasásigényes munkaterhelésekhez. Ősszel világszerte elérhetővé válnak a Nytro SSD-k. A Nytro SSD sorozat célja a vállalat felhő-infrastruktúra gerincének biztosítsa, amely ideális megoldást kínál az adatközpontok számára. A Nytro SSD újdonságai között megtalálható a Seagate DuraWrite technológia, amely egyedülálló veszteségmentes adatcsökkentő technológia, tömöríti a Seagate által fejlesztett vezérlőn áramló adatok mennyiségét. Az SSD-ken belüli NAND flash memória érzékeny a felírt összesített adatmennyiségre; minél több adat íródik fel, annál rövidebb az SSD élettartama és csökken a teljesítménye. A Seagate DuraWrite technológiája intelligens veszteségmentes tömörítési megoldásokat alkalmaz a meghajtón tárolt adatok mennyiségének csökkentése érdekében. Ez lehetővé teszi akár 3,5-szer nagyobb véletlenszerű írási teljesítményt, összehasonlítva a versenytársak megoldásaival, valamint nagyobb hatékonyságot és költségmegtakarítást is eredményez — áll a gyártó közleményében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A hibrid informatika öt legnagyobb biztonsági rése II.

ked aug 28 , 2018
ShareTweetPinShareAz új technológiák gyökeresen átalakították a vállalatok működését. A virtualizáció, a nyilvános és privát felhők, a SaaS-modell vagy a BYOD trend és a különféle operációs rendszereket futtató mobil eszközök olyan hibrid környezetek kialakulásához vezettek, amelyek gyorsabbá és egyszerűbbé teszik a munkát, biztonságos használatuk és ellenőrzésük azonban több problémát is felvet. […]
Szoftver, prompt

És még ez is...