Országszerte szolgáltat a Sameday

SamedayBővíti magyarországi tevékenységét a Sameday csomagszállító cég, már az egész országban nyújt szolgáltatást a partnereinek.

A vállalat szeptemberben megnyitotta magyarországi elosztóközpontját is. A cég az eMag és az Extreme Digital partnereként csaknem egy éve jelen van Magyarországon, és több hónapja kiszolgálja az eMag Marketplace kereskedőit is. A vállalat jelenleg 350 Easybox kézbesítő automatát is üzemeltet Magyarországon, tervei között az szerepel, hogy jövő tavasz végéig ezt a számot ötszázra növeli. A társaság mostantól teljeskörű, háztól-házig, valamint csomagautomatába történő kézbesítési szolgáltatást is nyújt a vállalkozásoknak, függetlenül azok méretétől. A mikro-, a közép- és a nagyvállalkozások is regisztrálhatnak majd a Sameday rendszerébe egy digitális platformon keresztül.

A Sameday Magyarországon egy négyezer négyzetméteres logisztikai központot üzemeltet Vecsés közelében, valamint 19 helyi kirendeltséget működtet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Rejtvény: egymásra talált a Verizon Business és a Xerox leány

pén okt 22 , 2021
A Verizon Business és a Xerox leányvállalata, a CareAR stratégiai partnerséget jelentett be annak érdekében, hogy átalakítsa a CareAR által a terepen dolgozó szakemberek és ügyfelek számára nyújtott szolgáltatást és ügyfélélményt. A Verizon 4G, 5G hálózatait és közel valós idejű számítási technológiát a CareAR kiterjesztett valóság (AR) és mesterséges intelligencia […]
keresztrejtvény

Friss, ropogós