Új képességekkel bővül az Office

A Microsoft Office-t világszerte több mint egymilliárd ember használja. A Microsoft most az Office 365-öt közösségi funkciókkal, az ingyenes Office Web Apps-et pedig számos új képességgel vértezi fel. Mindezek jelentős segítséget nyújtanak az Office alkalmazások felhasználóinak, hogy bárhol, bármikor elvégezhessék feladataikat, és így rugalmasabban szervezhessék az életüket — áll a redmondi cég közleményében. Az Office Web Apps, amely a legjobb webes alternatíváját nyújtja a fizetős Office 365 programcsomagnak, ingyenesen elérhető minden felhasználó számára. A csomag tagjai, a Word, az Excel és a PowerPoint Web Apps mostantól valósidejű csoportmunkára is alkalmas. A felhasználók élőben láthatják, hogy társaik hol és mit szerkesztenek az adott dokumentumon, így elkerülhető az, hogy ugyanazt a részt módosítsák ugyanabban az időben.

További új képességek

  • Word Web App: A keresés és csere funkció mellett új formázási lehetőségek, valamint fej- és láblécek jelentek meg.
  • Excel Web App: A cellák drag and drop módszerrel rendezhetők újra, egyes gyakran használt képletek eredményei automatikusan leolvashatók a status barról, valamint már védett munkafüzetek is megnyithatók.
  • PowerPoint Web App: A képkivágás funkcióval a Prezentáció vizuális elemei jobban szerkeszthetők.
  • Yammer közösségi szolgáltatások az Office 365-ben

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Megalakult a Nemzeti Kiberbiztonsági Koordinációs Fórum

hét nov 11 , 2013
Az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) szakmai részvételével nemrég tartotta alakuló ülését a Nemzeti Kiberbiztonsági Koordinációs Fórum. A Nemzeti Kiberbiztonsági Koordinációs Tanács munkáját segítő és koordináló szervezet a Nemzeti Kiberbiztonsági Stratégiában megjelölt feladatokat fogja össze a szakmai szervezetekkel közösen, így az IVSZ jelentős támogatásával is. „A kiberbiztonság napjaink […]
ZX-81

És még ez is...