Jön az EVOLVEO Strongphone G4

A strapatelefonjairól ismert cseh gyártó, az EVOLVEO új okoskészülékeket mutatott be, amely az IP68 és MIL-STD-810G: 2008 tanúsítványoknak köszönhetően akár extrém körülmények között is használható, emellett pedig elegáns formatervezésének köszönhetően a hétköznapokban is megállja a helyét.

A Strongphone G4 külsőre egy elegáns okostelefonnak tűnik, azonban számos olyan kiegészítő funkcióval látták el, amelynek köszönhetően eleget tesz a strapatelefonokkal szemben támasztott elvárásoknak is. A G4, csakúgy mint elődei, megfelel az IP68 szabvány előírásainak, így ellenáll a pornak, valamint 60 percig 1,2 méter mélységig vízálló is. A még nagyobb ellenállóság érdekében a telefont úgy alakították ki, hogy teljesítse a MIL-STD 810G katonai szabvány követelményeit is, így a StrongPhone G4 ellenáll a nedvességnek, rezgésnek, homoknak és a szélsőséges hőmérsékleteknek is. A G4 is megkapta a SolidStone elnevezésű, magnézium felhasználásával készült belső, szilárd keretet, amely még nagyobb védelmet nyújt akkor is, ha leejtjük a telefont.

A készülék Gorilla Glass 3 érintőképernyővel rendelkezik, amelyet a legújabb Native Damage Resistance (NDR) technológiával erősítettek, így még nagyobb stabilitást biztosít valamint a benyomódásokkal szemben is ellenállóbb. A grafikai teljesítményről és a képminőségről a Mali T720 grafikus processzor gondoskodik, míg a megfelelő teljesítményt és a gyorsaságot a Mediatek új, négymagos processzora biztosítja. Az alkalmazások zökkenőmentes futtatását a 3GB memória teszi lehetővé, amelyhez 32GB-os belső tárhely tartozik. Az NFC képes okostelefon támogatja a nagysebességű 4G/LTE hálózatot, amelyen keresztül elérhető a gyors böngészés, nagy méretű fájlok akár 150 Mb/s sebességű letöltése valamint akár 50 Mb/s küldési sebesség is. A Dual SIM funkciónak köszönhetően két SIM kártyával is használhatjuk a telefont, akár úgy, hogy mindkét SIM aktív, de az egyiket ki is kapcsolhatjuk. A készüléket 8 Mpixeles kamerával szerelték fel, amely a SONY Exmor R image érzékelőt használja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Értesítést kapnak a feltöltős SIM-kártyatulajdonosok

ked jan 24 , 2017
A mobilszolgáltatók külön SMS-ben értesítik majd a feltöltős SIM-kártyát használó ügyfeleket arról, mi a pontos teendőjük a 2017. június 30-ig szükséges adategyeztetéssel kapcsolatban – közölték az MTI által megkeresett szolgáltatók. Az adategyeztetésre azért van szükség, mert az idén január elsején módosultak az elektronikus hírközlésről szóló törvénynek az előrefizetős SIM-kártyás mobiltelefon […]

Friss, ropogós