A nyár legdivatosabb mobiljai jönnek

cardphoneNéhány hét, és Magyarországon is kaphatók lesznek a szingapúri Aplustec LLP innovatív Card Phone kártyatelefonjai. A Card Phone telefoncsalád három tagja lesz kapható Magyarországon, a CM1-Aqua, a CM1-Super és a CM1-Colour’s. A CM1-Aqua a világ első bankkártyaméretű vízálló telefonja. Olyan vékony és könnyű, hogy a bankkártyák mellett elfér a pénztárcában is. „Ezt a bankkártya méretű telefont bárhová magunkkal vihetjük, legyen szó fesztiválról, hétvégi túrázásról vagy éppen bringázásról, s közben nem kell aggódnunk a méregdrága okostelefonunkért” — mondta Pelikán József, a magyarországi forgalmazó Zöld Pelikán Kft. ügyvezető igazgatója.

Az ugyancsak bankkártya méretű, ám „dundibb” CM1-Super hasonló tudású, mint a CM1-Aqua. A különbség a vízállóságon kívül az, hogy nagyobb méretű kijelzővel, nagyobb billentyűkkel, hosszabb üzemidővel, és vastagabb készülékházzal rendelkezik. A gyerekeknek, fiataloknak szánt készüléktípus, a CM1-Color’s, nevéhez hűen rengeteg divatos színben és mintában lesz kapható. Ez a készülék is, ugyanúgy mint a “testvérei” 4 gigabyte microSD tárhellyel rendelkezik. „Mindegyik készüléktípus ideális a fesztiválozó fiataloknak, mert a tartozékként adott szilikon tokban kényelmesen elhelyezhető az érintésmentes NFC-, vagy más fizetőkártya, igazolvány” — tette hozzá Pelikán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Akkutippek III.

csü jún 11 , 2015
Bár a gyártók nagy gondot fordítanak a laptopok, tabletek, telefonok fogyasztásának csökkentésére, és egyúttal a beépített áramforrás üzemidejének meghosszabbítására, azért az üzemidő meghosszabbításának több trükkje is van. A kijelző beállításai A kijelző is jelentős fogyasztó. Ha a fényerőt csökkentjük, rengeteg energiát spórolhatunk. Ugyanez igaz a billentyűzet háttérvilágítására is, kedvező fényviszonyok […]
monitor

Friss, ropogós