Az OKI a háztáji marketingben hisz

Az OKI Magyarország augusztustól kezdődően saját csapatán belül gondoskodik kommunikációs feladatairól. A cég döntése mögötti legfontosabb indokok a gyorsabb reagálási képesség és a holisztikus szemléletmód.

„Az elmúlt évek során a pr tevékenységük fókusza fokozatosan áthelyeződött a hagyományos médiakommunikációról a partnerkommunikációra és a közösségi médiára. A kiszervezett pr és a házon belüli marketing tevékenységek egyre jobban összefonódtak, mígnem úgy éreztük a továbbiakban nincs értelme ezeket külön kézben tartani. Ezzel a lépéssel nem csak az egyes területek közötti összhangról gondoskodhatunk, de jelentős időt spórolhatunk meg a jóváhagyási folyamatok egyszerűsödésével. Hálásak vagyunk a korábbi ügynökségünk munkájáért, ugyanakkor úgy véljük, elérkezett az idő, hogy mi magunk gondoskodjunk ezekről a feladatokról” – mondta Jacek Tarkiewicz az OKI regionális marketing managere.

A cég marketing tevékenységéért az elmúlt év vége óta Veszeli Réka felel, aki maga is rendelkezik tapasztalattal a PR világából. Eddig az ő feladatai közé tartozott az ügynökségek koordinálása, a jövőben azonban a sales csapat támogatásával maga fogja ellátni ezt a feladatkört is. „A célunk nem a korábbi PR feladatok egy az egyben történő átvétele, hanem egy olyan integrált marketingkommunikációs stratégia kialakítása, amely a számunkra kiemelt területekre koncentrál, erősíti a vállalt image-ét és hatékonyan támogatja a sales csapat munkáját” – jelentette ki Veszeli.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A versenyhivatal tízmillió forintra bírságolta a Media Marktot

vas szept 3 , 2017
Megtévesztő és hiányos reklámok miatt 10 millió forintra bírságolta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Média Marktot. A vállalat közölte: tudomásul veszi a GVH döntését, és az abban foglaltaknak eleget tesz. A versenyhivatal tájékoztatása szerint a Media Markt Saturn Holding Magyarország Kft. 2015-ös bronz hétvégi promócióját ítélték jogsértőnek. A GVH megállapította, […]
Media Markt

Friss, ropogós