Most jó a Magyar Telekomnál dolgozni


A Magyar Telekom Nyrt. 229 204 saját törzsrészvényt vásárolt darabonként 446 forintos átlagáron július 20-án, amelyeket a munkavállalói résztulajdonosi program (MRP) keretében fog felhasználni – olvasható a BÉT honlapján közzétett tájékoztatásban. A társaság július 18-án százezer darab törzsrészvényt vásárolt, akkor darabonként 447 forintos átlagáron. A tranzakcióban az UniCredit Bank Hungary Zrt. mint befektetési szolgáltató működött közre.

A cég a program május 2-i bejelentésekor közölte, hogy a Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország Zrt. dolgozóinak döntő többsége – 7500 munkavállaló – Magyar Telekom részvényeket kap az MRP keretében. A program a vállalat rendes juttatási csomagján felüli javadalmazási elem. Az alkalmazottak idén júniusi árfolyamértéken százezer forintnyi részvényt kaphatnak 2017-ben, amelyekhez osztalékra való jogosultság is jár – közölte a Magyar Telekom májusban. A mostani tranzakciót követően a társaság tulajdonában lévő Magyar Telekom saját részvények állománya 1 610 971 darabra változott.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Még mindig nincs meg, hogy ki fogja létrehozni a NHKV számlázási rendszerét

pén júl 22 , 2016
Április eleje, vagyis a szemétszállítás államosítása óta nem kap csekket a szemétszállítási díjról a lakosság az ország legtöbb településén, mert az állami hulladékgazdálkodó cég, az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV) április eleje óta képtelen megoldani a számlázást. Emiatt a családok várhatóan ősszel egyszerre kapnak majd egy hat-hét havi […]