Mindenki imádja a Baldur’s Gate 3-at

Baldur's Gate 3Összesen 31 kategóriában osztottak ki díjakat a Los Angelesben megrendezett The Game Awards (TGA) díjátadóján.

Az év játéka díjat a Larian Studios belga videojáték-fejlesztő cég szerepjátéka, a Baldur’s Gate 3 vihette haza – derül ki a Gamespot szakportál tudósításából. Az év játékára jelölt játékok között volt még a The Legend Of Zelda: Tears Of The Kingdom, a Marvel’s Spider-Man 2, az Alan Wake 2, a Resident Evil 4 és a Super Mario Bros. Wonder.

A Baldur’s Gate 3 amellett, hogy az év játéka lett, bezsebelte még az idei gála közönségdíját, a legjobb szerepjátékért, legjobb multiplayer játékért, a legjobb színészi alakításért és a legjobb közösségi támogatásért járó díjat is. A díjátadó után a Larian Studios bejelentette, hogy a Baldur’s Gate 3 a Microsoft videojáték-konzoljára, Xboxra is megjelenik majd.

A gála két másik nagy nyertese a Remedy Entertainment horrorjátéka az Alan Wake II és az Xbox Game Studios által kiadott Forza Motorsport volt. Nagy esélyesként indult az Insomniac Games által fejlesztett Marvel’s Spiderman második része, amelyet hét díjra jelöltek, amelyek közül végül egyet sem kapott meg.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Holdról is látszik akkora siker a Digitális kompetencia fejlesztése projekt

vas dec 10 , 2023
ShareTweetPinShareGigantikus nagy siker a most lezárult Digitális kompetencia fejlesztése című kiemelt uniós projekt. A projekt 2017. január 1-jén indult a konzorciumvezető Klebelsberg Központ (KK) és a konzorciumi partner Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség közös megvalósításában, 48 milliárd 249 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatás felhasználásával – tudatták. „A Széchenyi 2020 programban […]
Klebersberg Központ

És még ez is...