Kudarc az internetről szóló konzultáció

Nemzeti-KonzultacioÚgy tűnik sehogy sem sikerül meggyőzni a népeket arról, hogy fontos az internetről szóló nagy konzultáció. Talán ezért, talán nem ezért, de szeptember harmincadikáig meghosszabbították az internetről és a digitális fejlesztésekről szóló nemzeti konzultációt — olvasható az internetkon.hu-n. Hírek szerint mai napig csak nagyjából húszezren válaszoltak, ám a konzultáció felelőse, Deutsch Tamás abban bízik, hogy a meghosszabbított válaszadási lehetőséggel még akár tízezren is élnek. A konzultációval kapcsolatos döntéselőkészítő anyag így két hónappal később, vagyis november végén kerülhet a kormány elé — nyilatkozta Deutsch.

Vélemény
Ez gyakorlatilag a kudarc, azaz annak a beismerése, hogy senkit nem érdekel ez a “konzultáció”. Egyébként érthetetlen, hogy min, és mit fog változtatni a további remélt tízezer szavazó, a többmillió nem szavazó internethasználó érdektelenségéhez, bizalmatlanságához, passziv rezisztenciájához képest?
-szerk-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ésszel a fotómegosztással is: segít az ESET

ked júl 21 , 2015
Benne vagyunk a fesztiválszezonban: az okostelefonok, táblagépek és laptopok nélkül már egyre nehezebben tudják elképzelni a bulizást, a pihenést. A szlovák biztonságtechnológiai vállalat, az ESET szakértői néhány tippet és tanácsot adtak közzé, hogy az egyre nélkülözhetetlenebb eszközök biztonságos és körültekintő használatával gondtalan legyen a nyaralás. +1. Sose tegyünk fel a […]