Megújult az Extreme Digital webáruháza

extrem-digitalAz Extreme Digital fennállásának legnagyobb informatikai projektjét valósította meg a webáruházát kiszolgáló háttérrendszerek teljes megújításával. Az üzemeltetési és a fejlesztési munkák szempontjából is nagyszabású feladat megtervezésére és végrehajtására nem csupán új megoldásokat kellett alkalmazni, hanem a meglévő rendszerek integrálása, valamint a termékek, vásárlók és tranzakciók adatbázisának migrálására is szükség volt. A www.edigital.hu címen elérhető webáruház rendszereinek megújításán másfél éven keresztül egy 16 fős külsős csapat dolgozott, valamint számos üzemeltetést végző szakember az Extreme Digitalnál. Összesen mintegy 15 évnyi munkaóra van a fejlesztők háta mögött.

„A fejlesztések célja egy olyan fejlett áruházi rendszer kialakítása volt, amelybe a jövőben könnyen lehet új funkciókat építeni, és hatékonyan lehet skálázni az olyan ideiglenesen megnövekedett terhelésre, amelyek minden évben a Black Friday akciók alatt érik az online áruházat” – nyilatkozta Malindovszky Tamás, az Extreme Digital fejlesztési igazgatója. Az új webáruház számos újdonsággal rendelkezik, például a vásárlók számára már elérhető a még nagyobb biztonságot kínáló, kétlépcsős bankkártyás fizetés is. Az újítások között szerepel még egy, a korábbinál sokkal fejlettebb adminisztrációs platform is, amely segítségével eltérő szerepkörű felhasználók is hozzá tudnak férni az áruház adminisztrációs rendszeréhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ford: még öt évük van a taxisoknak

pén szept 2 , 2016
Már tömegjárműként forgalmazzák a vezető nélküli autót 2021-re a Ford vezérigazgatójának minapi bejelentése szerint. Mark Fields reményei szerint a Ford átveszi az ilyen típusú autók gyártásában a vezető szerepet a világpiacon. Az autót – amelyben nem lesz sem gáz-, sem fékpedál, sem kormány – a vezető nélküli taxiszolgáltatásokban alkalmazzák majd. […]

Friss, ropogós