Hasznos bónuszok az online kaszinó látogatóinak

Az online kaszinó bónuszok azok az ajánlatok, amelyeket az online kaszinó látogatói rendszeresen keresnek, tekintve, hogy komoly plusz juttatást jelent számukra egy-egy ilyen promóció.

Az online kaszinó bónuszok bemutatása

Ha manapság bármilyen szövegkörnyezetben felmerül az online kaszinó, mint szórakozási forma, akkor valószínűleg az első dolog, amivel szembesülni fogunk, azok a kaszinó által kínált bónuszok. Hiszen az online kaszinó bónuszok azok, amelyek valamelyest megkülönböztetik egymástól a különböző platformokat, hiszen ha a kedvenc játékunk megvan két helyen is, akkor értelemszerűen azt az oldalt fogjuk választani, ahol nagyobb extra pénzt vagy éppen jobb hűségprogramot kapunk. A bónuszok alapvetően extra pénzt jelentenek, de nem csak pénz, hanem akár ingyenes pörgetés, cashback vagy exkluzív ajándékok formájában is megjelenhet. Az online kaszinó látogatói pedig nem csak új játékosként találkozhatnak egy bónusszal, de a legtöbb online kaszinó platform kínál promóciókat és akciókat a régebbi, hűséges játékosainak is.

pokerakadémiaViszont a bónuszoknak komoly feltételeik is vannak, amelyeket érdemes figyelembe venni, amikor úgy döntünk, hogy elfogadunk egy adott bónuszt. Mert ott van például a megjátszási követelmények fogalma, amely az online kaszinó bónuszok mindegyikénél jelen van – nagyon ritka, ahol nem. Ez azt mutatja meg, hogy egy adott bónuszban kapott extra pénz összegét vagy az ingyenes pörgetésekből származó nyeremények összegét hányszor kell megforgatnunk azelőtt, mielőtt kifizetést kezdeményezhetnénk belőle.

Meg aztán van a bónuszokra vonatkozóan minimális befizetési követelmény is, sok más egyéb szabály mellett, úgyhogy mielőtt bármilyen bónuszt vesznek igénybe, az online kaszinó látogatói át kell, hogy olvassák részletesen a vonatkozó szabályokat. Mi most a következőkben megmutatjuk, hogy melyek az igazán hasznos bónuszok az online kaszinó látogatóinak számára, a feltételek, a juttatás és minden más függvényében.

Hasznos bónuszok bemutatása

Alapvetően az üdvözlő bónusz csomag az, amiről nem nagyon érdemes lemondani. Ezt azért adja az online kaszinó nekünk, mert regisztrálunk és befizetünk az oldalára. Ez általában a befizetésünk valamennyi százalékának megfelelő extra pénz egy megadott határig, kiegészítve néhány ingyenes pörgetéssel. Így például elég gyakran van olyan ajánlat, amelyben 100%-os, akár 150-200 ezer forintot is elérő extra bónuszt kaphatunk, kiegészítve több száz ingyenes pörgetéssel.

Két hasonló kaszinós ajánlat közül értelemszerűen azt érdemes választani, ahol magasabb az összeg, amit kapunk, ugyanakkor a megforgatási követelmények minél kisebbek. Van egy bizonyos határ, ami felett szinte lehetetlen teljesíteni a követelményeket, erre érdemes odafigyelni. Különösen jó az ajánlat, ha mondjuk csak 30-szor vagy még kevesebbszer kell megforgatnunk az extra pénzt.

kaszinók onlineHasznos bónuszok az online kaszinó látogatóinak a különféle befizetés nélküli bónuszok is. Ilyenkor már azért kapunk pénzt, mert szimplán csatlakozunk egy platformhoz vagy részt veszünk valamilyen akcióban. Ilyenkor még befizetést sem kell teljesítenünk, a kaszinó simán jóváírja az egyenlegünkben az összeget. Ezekről azonban azt érdemes tudni, hogy nem óriási összegekről beszélünk, 3000-5000 forintos bónuszokról van szó, amelyekre az esetek többségében azért szintén vonatkoznak feltételek. De tegyük hozzá, hogy már léteznek olyan befizetés nélküli bónuszok is, amikor még követelményeket sem kell teljesítenünk, szimplán megkapjuk a pénzt és mehetünk játszani.

További mindenképpen megfontolandó bónusz ajánlatok

Sultés Szilvia, tapasztalt szakértőnk úgy fogalmazott, hogy „nagyon hasznos bónusznak számítanak a cashback azaz pénzvisszatérítéssel járó bónuszok is. Ezek azok, amikor egy megadott periódus során megtett téteink vagy éppen veszteségeink bizonyos százalékát visszaadja a kaszinó. Itt gondoljunk olyan ajánlatokra, amelyekben mondjuk az előző héten elvesztett pénzünk 15%-át visszaadja a platform mondjuk 100 ezer forintig „

Ha amúgy is eljátszottuk volna a pénzt, akkor ennél jobb ajánlatot el sem lehet képzelni, hiszen nem nagyon van feltétel, amit teljesítenünk kell, szimplán csak játszunk és igényeljük a bónuszt. Cashback ajánlattal akkor is megkereshetnek minket, ha elég sokat és hűségesen játszunk egy adott kaszinó platformján, hiszen ma már rengeteg nagyszerű VIP ajánlat is van az oldalakon,

  • Exkluzív ajándékokkal
  • Személyi menedzserrel
  • Más átváltási rátákkal és így tovább.

Szintén nagyon hasznos ajánlat az újratöltési bónusz. Hiszen ez az a bónusz, amelyben azért kapunk úgymond jutalmat vagy extra pénzt, mert az első befizetésünk után ismét fizetünk be az adott oldalra bizonyos összeget.

És itt esetenként sokkal jobb ajánlatra számíthatunk, mint akár egy üdvözlő csomag esetén, hiszen nem ritka a 200%-os, akár 150 ezer forintot is elérő újratöltési ajánlat. Természetesen ezeknél az ajánlatoknál is nagyon fontos a feltételek figyelembevétele, hiszen a megforgatási, megjátszási követelmények nagyon fontosak, ha teljesíteni akarjuk az előírásokat. És még a végén említsük meg nagyon hasznos bónuszként a nagypénzes bónuszt is.

Mert ha nagyobb összeggel tervezünk először beszállni az adott online kaszinóba, akkor sok százezer forintnyi extra pénzt is kaphatunk, mert ezeknél az ajánlatoknál nem ritkák a minimum 350-400 ezer forintos befizetési követelmények, viszont ezt sok esetben a kaszinó meg is duplázza nekünk.

Szóval nagyon érdemes megfontolni a bónusz kiválasztásakor, hogy milyen típusú játékot akarunk játszani, milyen a költségvetésünk, mennyit tudunk játszani és így tovább. Ez alapján és a feltételek figyelembe vétele alapján hozzuk meg aztán döntésünket. Mert ne felejtsük el, hogy a végén a cél úgyis az, hogy jól szórakozzunk és jól érezzük magunkat, ezek az ajánlatok csak ezt próbálják segíteni.


A szerencsejáték a legtöbb ember számára a szórakozás egyik formája. Azonban vannak olyanok, akiknek veszélyt jelenthet. A mértéktelen játék játékfüggőség kialakulásához vezethet, amelynek számos negatív következménye van. A felelős játékos csak annyit költ szerencsejátékra, amennyit megengedhet magának, hiszen tudja, hogy a nyerés a véletlen műve, és nem létezik biztos szisztéma. Akkortól tekintünk betegnek egy játékost, amikor a túlzásba vitt szerencsejáték már életviteli problémákat okoz, tehát hátráltatja a munkát vagy a tanulást, rombolja a családi kapcsolatokat. Magában a játékban pedig az jelzi a függőséget, ha az illető már nem tudja kontrollálni, mennyi idejét és pénzét viszi el ez a tevékenység. A játékfüggőség súlyos betegség, aminek a kialakulásához genetikai tényezők és a személyiség különböző jellemzői is hozzájárulnak.

Hova fordulhat segítségért?
Ha úgy érzi, hogy játékfüggőségi problémákkal küzd vagy kérdései vannak a témában, legyen akár érintett vagy családtag, forduljon szakemberhez. Az ELTE PPK Klinikai Pszichológia és Addiktológia Tanszékével és a Pro Psychologia Alapítvánnnyal együtt Segélytelefon szolgáltatást működtet. Szerencsejátékkal összefüggő problémák, kritikus helyzetek kezelése esetén ingyenesen, anonim módon hívható hétköznapokon 15.00- 19.00 között a 06-21-262-0603 telefonszámon. A szolgáltatás igénybe vehető és elérhető a [email protected] e-mail címen, valamint az „ELTE Szerencsejátékos Segélyszolgálat” Skype azonosító segítségével is. A Segélytelefon információs vonala: 06-1-411-6778.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Pályázatot hirdettek OkosÓvoda honlapokra

ked jún 28 , 2022
A Digitális Bőség Program Digitális Jólét Program (DJP) a magyarországi óvodák és bölcsődék számára hétfőtől pályázatot hirdetet ingyenesen igénybe vehető honlapszolgáltatásra. Az OkosÓvoda Programban száz intézmény nyerhet a saját arculati elemeket is tartalmazó honlapot. Az intézmények számára készült honlapok támogatják a szülők és az intézmények közötti hatékonyabb kommunikációt, a mindennapi, […]
óvoda

És még ez is...