MARGARÉTA Szingapúrban: lesz még utóélete

KorosZsoltA NOREG Információvédelmi Kft. MARGARETA kártyamenedzsment rendszere a nemzetközi piacon próbálgatja szárnyait. A magyar fejlesztésű kártyakezelő rendszert nemrég vezették be a világ 39 országában közel négyezer embert foglalkoztató Euronet Worldwide-nál, a napokban pedig szingapúri rendszerintegrátorok és disztribútorok ismerkedhettek meg a vállalat termékével.

„Eeddig mindenhol érdeklődve fogadták fejlesztésünket és nyitottak voltak kártyamenedzsment rendszerünk bevezetésére is. A mostani találkozónak is lesz még utóélete, már több résztvevővel tárgyalunk a MARGARÉTÁ-ról” – mondta Kőrös Zsolt, a társaság ügyvezető igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Lefokozták a Lealkudtuk.hut

ked jún 10 , 2014
A szálláskupon piac üdvöskéje, a Lealkudtuk.hu szálláshely közvetítő június elejétől Vatera,hu Sztárajánlatok néven működik tovább, a Vatera egy aloldalaként. A Vatera kínálata ugyanis újabb szolgáltatással bővül: a Grando online pláza kínálatának átköltözése után már a Lealkudtuk.hu ajánlatai is az online piactér kínálatában érhetők el. Az Allegro Group tagjakénr 2011 májusában […]

Friss, ropogós