Érdemes letölteni a Qfinder Pro 2.1.2 for Mac frissítést

qnap-qfinderA QNAP Systems, Inc. elérhetővé tette a Qfinder Pro 2.1.2 for Mac frissítését. Az új verzió javítja a Samba szerver esetében a lassú fájlátvitelt a Mac OS X 10.11.5 vagy újabb rendszereknél, így már direktben, magas adatátviteli sebességgel csatlakoztathatunk megosztott mappákat a Samba szerverhez. A frissítés az USB QuickAccess csatlakozóval rendelkező QNAP NAS-okhoz továbbfejlesztett funkciókat is kínál. A frissítése után a Mac felhasználók a NAS megosztott mappáit és fájljait közvetlenül, a hálózati meghajtó csatlakoztatása nélkül is már elérhetik, valamint a későbbiekben csatlakoztatott NAS-ok esetében is egyszerűen csatlakoztathatjuk azt a már meglévő MAC gépünkhöz.

„A Mac OS X 10.11.5 a Samba szerveren az adatátviteli sebesség drasztikus visszaesését okozhatta. Örömmel jelentjük be, hogy a Qfinder Pro 2.1.2 ezt a hibát már javítja és még egyéb, felhasználóbarát funkciókat is kínál” — nyilatkozta Bobby Chen, a QNAP termékmenedzsere. Hozzátette, a Samba hiba javítása mellett a Qfinder Pro 2.1.2 automatikusan keresi meg a frissítéseket, így mindig a legújabb Qfinder Pro verziót használhatják.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Magyar Telekomnál már előrendelhető az iPhone 7 és az Apple Watch Series 1

pén szept 16 , 2016
A Magyar Telekom honlapján már le lehet adni az előrendelést az iPhone 7 és Apple Watch Series 1 készülékekre. A társaság szeptember 23-án kezdi meg a valaha gyártott legjobb és legkorszerűbb iPhone forgalmazását, amely vadonatúj kamerarendszerrel, por- és vízálló formatervezéssel, sztereó hangszórókkal és az eddig bármely okostelefonban használt chip-ek legkorszerűbbjével, […]
Apple iPhone