A Magyar Telekomnál már előrendelhető az iPhone 7 és az Apple Watch Series 1

apple-iphone-7A Magyar Telekom honlapján már le lehet adni az előrendelést az iPhone 7 és Apple Watch Series 1 készülékekre. A társaság szeptember 23-án kezdi meg a valaha gyártott legjobb és legkorszerűbb iPhone forgalmazását, amely vadonatúj kamerarendszerrel, por- és vízálló formatervezéssel, sztereó hangszórókkal és az eddig bármely okostelefonban használt chip-ek legkorszerűbbjével, az A10 Fusion chip-el rendelkezik, miközben az iPhone-ok történetében a legjobb akkumulátor rendelkezésre-állási időt is kínálja.

Azoknak az ügyfeleinknek, akik valamelyik készüléket meg szeretnének vásárolni, a Magyar Telekom azt javasolja, hogy iratkozzanak fel a készletértesítőre, vagy tájékozódjanak a termékek elérhetőségéről a Magyar Telekom honlapján. Tekintettel a világszerte tapasztalható óriási érdeklődésre, a társaság mindent elkövet annak érdekében, hogy a gyártótól rendelt mennyiségeket minél előbb megkapja, és az igényeket a lehető leghamarabb kielégítse, illetve tovább bővítse azon értékesítési pontjainak számát, ahol a készülékek megvásárolhatók — áll a Magyar Telekom közleményében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kárpátaljai magyar iskoláknak segít az Invitech

pén szept 16 , 2016
Immár második alkalommal szervezett az MTVA Rádiós Hírszerkesztősége adománygyűjtési akciót kárpátaljai magyar iskolák javára. Idén az Ungvári Főkonzulátus javaslatára a szolyvai magyar elemi iskolát választották, ahová az iskolakezdést megkönnyítő tanszereket és számítástechnikai eszközöket juttattak el szeptember elején. Ezek egy részét – egy egész osztály egyidejű munkáját lehetővé tevő, korszerű, használatra […]