A Vodafone nem hagyja magukra a családokat

csaladA Vodafone október 19-én bevezetett új csomagot vezetett be. A Vodafone Family csomagjaival a családok kisebb és nagyobb tagjai is díjmentesen kommunikálhatnak egymással belföldön a családtagoknak legmegfelelőbb tarifacsomagok kiválasztásával, már havi 6 880 forinttól, jelentette be a Vodafone. A Vodafone Family csomagok előfizetőit semmilyen különdíj nem terheli, ugyanakkor a családok a meghatározott tarifákkal már a második előfizetéstől jelentős kedvezményt kapnak. A Family csomagokat a Vodafone jelenlegi kínálata alapján a családok igényeire szabva szabadon lehet kombinálni, de három sztenderd csomag – S, M, L – is elérhető. A családi ajánlat részeként a Vodafone több új tarifacsomagot is bevezet, amelyek csak a Vodafone Family részeként elérhetők.

„Családi ajánlatunk kialakítását az érintettek körében végzett kutatások alapozták meg. A családok egy része leginkább azért ad „első” telefont a gyerekeknek, hogy biztonságban tudja őket, illetve a családtagok bármikor elérhessék egymást. Nekik szól a Kid csomag, amely a családon belüli beszélgetéseket teszi díjmentessé, akár nulla forintos egyenleg esetén is. A feltöltőkártyás gyerek csomag, a Kid nagy előnye, hogy használatával nem kell a költségek elszaladásától tartani” — mondta el Alexandre Froment-Curtil, a Vodafone Magyarország lakossági szolgáltatások üzletágának vezérigazgató-helyettese.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Egyre több cég választja a bérletet

sze okt 21 , 2015
ShareTweetPinShareTavaly – jövőbeli finanszírozási eszközként – leginkább készpénzben (80 százalék) és EU támogatásokban (31,7 százalék) gondolkoztak, a tartós bérlet/operatív lízing mindössze 7,5 százalékos arány tett ki. Most a készpénz jelentős visszaszorulása (66,9 százalék), ám az EU támogatás (39,7 százalék) és bérlet (14 százalék) előtérbe helyezése látható. A másik mutatószám, amelyet […]
ZX-81

És még ez is...