Középkategória: szeptemberben érkezik az LG Q6 okostelefonja

A héten elindul az LG Electronics (LG) új FullVision kijelzős okostelefonjának értékesítése. Az új készülék várhatóan szeptember elején érkezik Magyarországra.

Az új készülék az LG első, FullVision képernyővel rendelkező G6 telefonjának kisebbik testvére. Levonzóbb tulajdonsága az 5,5 colos Full-HD+ felbontású FullVision kijelző, amely nemcsak hatalmas felületet kínál, de a gyors multitaskingot is támogatja, hiszen két — függőleges vagy vízszintes pozícióban is könnyen kezelhető — négyzet alakú ablakra oszthatjuk. A Q6 másik kiemelkedő tulajdonsága a tartósság. A készülék fém háza rendkívül ellenálló, az űrkutatásban is alkalmazott 7000-es sorozatú alumíniumötvözetből készült, lekerített sarkai pedig kitűnően csillapítják az esetleges ütődések káros hatásait. Az LG Q6-ot az amerikai katonaság által is minőségi mérceként elfogadott MIL-STD 810G teszt előírásait figyelembe véve tervezték — ezen a teszten a készülékek extrém hőmérséklettel, esővel, párával és porral szembeni ellenállását szokták vizsgálni. A telefon akkumulátorát a nemzetközi vizsgálati protokollnál is szigorúbb próbáknak vetették alá. A hatékony hőelvezetés érdekében a készülékbe hűtőrendszert építettek, legfontosabb komponenseit pedig egymástól távol helyezték el, hogy a belső a felmelegedést a lehető legkisebb mértékűre szorítsák.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kompenzálni fog a Tesco

szo aug 5 , 2017
Helyreállították a Tesco online rendelési rendszerét, miután csütörtökön délelőtt az áruházlánc teljes közép-európai online rendeléseket feldolgozó rendszere leállt és fennakadás volt az online vásárlók kiszolgálásában. A rendszert sikerült stabilizálni, a rendszerleállás okát vizsgálják. A közlemény szerint a leállás miatt nem fértek hozzá a rendelési adatokhoz, így nem tudták egyik vásárlót […]