A Toshiba cáfol

toshibaDecember 4-én a reggeli órákban a Nikkei közleményt adott ki, amelyben a Toshiba, a Fujitsu Ltd. valamint a VAIO (régebben a Sony PC részlege) jövőbeni együttműködéséről tájékoztatott, valamint, hogy ezen vállalatok megállapodtak abban, hogy új céget hoznak létre a következő év áprilisában. A közlemény továbbá kitért arra a fontos egyezségre is, hogy a vállalatok harminc százalékos arányban fektetnek be és átadják bizonyos ügymeneteiket az újonnan létrejövő cégbe, valamint az alkalmazottakat is átszervezik az újonnan létrejövő társaságba.

A Toshiba soha nem tett ilyen bejelentést és ezen közlemények nem a Toshiba által közölt információkon alapulnak. a vállalat jelenleg alapvető szerkezeti reformot hajt végre, hogy megfeleljen az új üzleti elvárásoknak, továbbá több lehetőséget is megvizsgál mindenfajta kötelezettség nélkül. A jövőre vonatkozó intézkedések, mint például a pc üzletágat érintő üzleti teljesítménynővelő intézkedések, valamint a struktúraváltás is megfontolás tárgyát képezik. Ennek ellenére, semmilyen élő megállapodás nincs a vállalatok között. A Toshiba pontos tájékoztatást fog adni a pc üzletágat érintő szerkezeti reformról, ha az már hivatalos lesz — áll a társaság közleményében.

.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Távoli kezelést biztosító alkalmazások: veszélyben az okostévéd

csü dec 10 , 2015
Egyes előrejelzések szerint csak Észak-Amerikában és Nyugat-Európában 2016-ra százmillió internetre kapcsolódó TV-készülék lesz. Ez remek lehetőségeket kínál az internetes bűnözőknek is. A Symantec szakemberei segítenek. A távoli elérést biztosító alkalmazások általában mobileszközökre telepíthetők, és az úgynevezett challenge-response PIN segítségével történik ezek engedélyezése. A hálózaton lévő támadó betekinthet az alkalmazásba és […]
televízió