LG itt az új 49 hüvelykes, 32:9 képarányú gaming kijelzőjét

LG UltraGear 49GR85DC monitorAz ívelt képernyőjű, 240 Hz-es frissítési rátájú monitorral a felhasználók a játék eseményeinek kellős közepén érezhetik magukat.

Az LG Electronics (LG) bemutatta játékosoknak szánt legújabb, 49 hüvelykes, 32:9 képarányú ívelt UltraGear kijelzőjét. A 240 Hz-es ultramagas képfrissítési rátájával ellátott monitor két egymás mellé helyezett 16:9-es képernyő méretének felel meg. Bár a 49GR85DC-t játékosok számára tervezték, multitasking funkcióinak és széles képernyőjének köszönhetően produktív munkavégzésre vagy tartalomfogyasztásra is alkalmas.

A 49 hüvelykes monitor 1000R görbületű, Dual QHD (5120 x 1440) felbontású panelje élénk képet biztosít, amely teljesen betölti a felhasználó horizontális látóterét. A képernyő szélessége és a 240 Hz-es frissítési frekvencia együtt valósághű és dinamikus játékkörnyezetet biztosít. A kijelző emellett VESA DisplayHDR 1000 tanúsítvánnyal, 3000:1 kontrasztaránnyal és 1000 nit csúcsfényerővel rendelkezik. A képernyő élénk színek és mély, árnyalt feketék megjelenítésére képes. A három oldalon is szinte keret nélküli kialakítású monitor lehetővé teszi, hogy a játékosok még inkább a megjelenített tartalomra koncentrálhassanak.

A 49GR85DC nem csak játékra alkalmas. Számos multitasking funkciót kínál, amelyekkel a felhasználók teljes mértékben kihasználhatják a széles, 32:9 képarányú kijelző előnyeit. Az új UltraGear támogatja a Picture-in-Picture (PIP) és Picture-by-Picture (PBP) üzemmódokat. A PIP mód segítségével a felhasználók egy második csatlakoztatott eszköz tartalmát egy lebegő ablakban jeleníthetik meg, míg a PBP funkció az egyszerre több megnyitott ablakban történő munkát könnyíti meg, mivel ilyenkor két részre osztja a kijelzőt.

A PC-s és konzolos játékokat kedvelő felhasználók számára – valamint a multitasking szempontjából is – kedvező, hogy az új monitor DisplayPort 1.4 és HDMI 2.1 csatlakozási lehetőséget is kapott, amely a 240 Hz-en, Dual QHD felbontásban történő zökkenőmentes játékmenetet támogatja. Emellett az ívelt UltraGear kijelző a LED Hexagon háttérvilágítással is a fokozott játékélményt segíti, miközben a DTS Headphone:X funkció háromdimenziós hangzást biztosít vezetékes fejhallgatón keresztül.

Az új UltraGear kijelző már kapható a legfontosabb európai piacokon, köztük várhatóan június folyamán Magyarországon is elérhető lesz.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Zyxel mesh alapú WiFi 6 terméksorozatot mutat be a triple-play szolgáltatásokhoz

szo jún 24 , 2023
A Zyxel Networks bemutatta a Zyxel Mesh WiFi 6 termékeinek teljes sorozatát, amelyet a triple-play szolgáltatások (TV/video-on-demand, voice-over-ip, Internet) iránti növekvő keresletre válaszul fejlesztettek ki. A háztartásokban az IoT-alkalmazások és a csatlakoztatott készülékek számának folyamatos növekedésével párhuzamosan az ügyfelek szupergyors és megbízható wifi-t keresnek. A multi-play megoldások vagy a hasonló […]
Treso Tamás, a Zyxel Magyarország vezetője

És még ez is...