Már megint it-probléma lassította a határátlépést

rendőrségInformatikai probléma van a határátkelőhelyeken országszerte – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata kedden délelőtt a police.hu oldalon. Azt írták, a rendőrök minden megtesznek, hogy a 8 óra 40 perckor jelentkező informatikai rendszerprobléma ellenére a várakozási idő csökkenjen, de egyelőre az utasoknak lassabb áthaladásra kell számítaniuk. A szakemberek dolgoznak a hiba elhárításán.

Szerencsére 11 óra 30 perc körül megszűnt az informatikai probléma a határátkelőhelyeken, a hiba okát ugyanis a magasan képzett, kiváló szakemberek megtalálták és megoldották, a határforgalom ismét zavartalan.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Egy csoda, amit a Magyar Posta Fóton összehozott

sze nov 15 , 2023
Magyarországon egyedülálló, robotizált és automatizált, komplex raktárlogisztikai szolgáltatást indított a Magyar Posta Zrt. a Fóti Logisztikai Központjában. A Magyar Posta az általa nyújtott komplex szolgáltatással az áruk raktározásától a csomagok megrendelők felé történő kézbesítéséig minden feladatot képes ellátni, a folyamat digitális és automatizált működését a kiszámíthatóság és a megbízhatóság jellemzi […]
Magyar Posta Fót

És még ez is...