Rutin: informatikai probléma a határátkelőhelyeken

RutinA bohózat folytatódik: informatikai rendszerprobléma miatt hosszabb várakozási időre kell számítani a közúti határátkelőhelyen és a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata kedd reggel a police.hu oldalon. Azt írták, hogy az informatikai rendszerprobléma 08.55 perckor jelentkezett.

A külföldre utazóknak azt ajánlják, hogy elindulás előtt tájékozódjanak a határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időkről a rendőrségi honlap Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Növeld üzleti tevékenységed hatékonyságát az Infinite IT Solutions segítségével!

ked júl 25 , 2023
ShareTweetPinShareSzeretnéd növelni céged jövedelmezőségét? Fedezd fel az innovatív informatikai megoldásokat, amelyek segítenek optimalizálni az üzleti folyamatokat, időt spórolhatsz meg velük és növelik alkalmazottjaid hatékonyságát. Az üzleti- folyamatok egyszerűsítésével vagy a dokumentációk hatékonyabb cseréjével akár az egész vállalatod működését is javíthatod. Sok esetben elég néhány egyszerű eszköz célzott alkalmazása ahhoz, hogy […]
infinite-b2b.com

És még ez is...