Kipróbáltuk az AOC játékosoknak szánt egerét

AOC AGON AGM 700 egérAz eredetileg monitorokat gyártó AOC 2020-ban lépett be a beviteli eszközök piacára, és egyebek mellett gamereknek szánt egerek gyártásába is belekezdett. Ez a termékkategória sok év stagnálás után rohamos fejlődésnek indult. Az Agon AGM700 elnevezésű megoldás a gyártó jóvoltából kipróbálhattunk, így semmi nem állt útjába annak, hogy kiderítsük, a gyártó ebben a szegmensben is hozza-e azt azt a minőséget, amire a kijelzői alapján számíthatunk.Igazi meglepetést tartogat az egér alja. Az itt található „elemtartó” fedőlapját levéve ugyanis itt nem elemek, hanem kis gombelemre hasonlító fémsúlyok találhatók. Az öt, egyenként öt grammos fémsúllyal az egér 90 grammos tömege 115 grammig növelhető ötgrammos lépésekben.

A nyolcgombos kurzorűző borítása már-már mérnöki csoda: az oldalak jól tapadó gumiborítást kaptak, a két fő gomb szálra csiszolt alumínuimra hasonlít, ennek recézetssége olyan, hogy segíti az ujjak stabil helyzetét. A tenyértámasz finom tapintású. A szerkezet szíve egy háromprofilos belső memóriás, 200-tól 16 000 cpi-ig 50-es léptékben, 5+1 lépcsőben skálázódó PixArt PMW 3389 szenzor, amelynek felbontásai rendre 1600, 3200, 6400, 12 800, 16 000, smart dpi. Az oldalgombok alatt egy piros sniper gombot találhatunk, amelynek nyomva tartásával alternatív érzékenységet lehet beállítani, ez a gomb szabadon átprogramozható vagy akár ki is kapcsolható. Az öttalpú kurzorűző 1,8 méteres, kissé merev, porgyűjtésre is használható szövetborítású vezetékkel csatlakozik a számítógéphez.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Már a GVH is a családokat védi

szo júl 23 , 2022
ShareTweetPinShareA Gazdasági Versenyhivatal (GVH) családbarát munkacsoport létrehozását vállalta a fogyasztóvédelmi kerekasztal keretén belül, hogy az érintett szervekkel közösen segítse a családok megóvását célzó jogalkalmazást és jogalkotást – közölte a GVH. Az újonnan létrejövő, állami és társadalmi szerveket egyaránt átfogó szakmaközi munkacsoport célja, hogy erősítse a családokat célzó, megtévesztő reklámokkal és […]
Rigó Csaba Balázs GVH

És még ez is...