Feltörték az eBay-t, gyorsan cseréld a jelszavadat!

jelszoAz eBay elismerte, hogy a február és március között végrehajtott kibertámadások érintették azokat az adatbázisokat, amelyek tárolták a felhasználók titkosított jelszavait, illetve egyéb nem pénzügyi adatokat tartalmazó adatok is kompromittálódhattak. Az érintett adatbázis tartalmazta a neveket, e-mail címeket, otthoni címeket, telefonszámokat és egyéb szenzitív adatokat.

A hír szerint a támadásban megszerzett adatokkal ezidáig nem éltek vissza, cég mégis arra kéri a felhasználóit, hogy a jelszavaikat mielőbb cseréljék le (megfelelően bonyolult, kis és nagybetű, speciális karakterek) — írja a cert.hu.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az online kiskereskedelem tényleg jobban teljesít

vas máj 25 , 2014
Várakozáson felül teljesített a magyarországi online kiskereskedelmi forgalom tavaly, elérte a 217 milliárd forintos összforgalmat a tavalyelőtti 177 milliárd után. Ezzel elérte a teljes hazai kiskereskedelem 3,1 százalékát — áll az eNET kiskereskedelmi kutatási eredményében. A webáruházak legnagyobb volumenben számítástechnikai és szórakoztató elektronikai eszközöket, lakásfelszerelési termékeket, játékokat és ajándékokat, valamint […]
Kiskereskedelem, kosár