Küzdjünk az elszigeteltség ellen: az otthoni munkavégzés hét aranyszabálya VII.

hoffice-otthon-munkaAz otthoni munkavégzéshez sincs tökéletes recept, de ahhoz, hogy ne váljon számunkra teherré, néhány dolgot mindenképpen érdemes szem előtt tartanunk – ehhez szolgál segítségül a Leitz márkanevéről ismert amerikai Esselte IPR AB iránymutatása.

Sok munkavállaló az egyedüllétet és az elszigeteltséget említi a hosszútávú otthoni munkavégzés legfőbb hátrányaként. Ma viszont már számos olyan online felület áll a dolgozók rendelkezésére, amelyeken keresztül folyamatosan kapcsolatban maradhatnak egymással. A Skype, a Google Hangouts, a Facetime, a Viber, a céges közösségi oldalak, a feladat- és projektmenedzsment rendszerek vagy akár a belső intranet mind-mind olyan virtuális találkozóhelyek, amelyek lehetővé teszik a munkavállalóknak, hogy akkor is láthatók legyenek vezetőik vagy kollégáik számára, amikor fizikailag nem tartózkodnak az irodában. Amellett, hogy hatékony időbeosztást és költségmegtakarítást eredményeznek, ezeken a csatornákon a felek ugyanolyan értékes kommunikációt tudnak folytatni egymással, mint a személyes találkozókon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Deutsch: soha nem volt olyan alacsony az internet áfája, mint amilyen lesz

hét szept 12 , 2016
Soha nem volt olyan alacsony az internetszolgáltatás általános forgalmi adója (áfa) Magyarországon, mint amilyen 2017-től lesz — közölte a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos. Deutsch Tamás felidézte, hogy januártól 27-ről 18 százalékra csökken az internetezés áfája. Hangsúlyozta: néhány évtizede, amióta az internet jelen van Magyarországon, nem volt ilyen alacsony […]