Új telefonok és tabletek a Vodafone sajátmárkás kínálatában

vodafoneEgy új okostelefonnal és két új tablettel bővült a Vodafone június elején bemutatott hetes sorozatú sajátmárkás készülék családja. A két új táblagép, a Vodafone Tab Prime 7 és a Tab Mini 7 egyaránt a 6.0-ás Android verzióval került az üzletekbe. A Tab Prime 7 10,1 hüvelykes, 1920×1200 képpont felbontású kijelzővel rendelkező 4G-s tablet, amely nyolcmagos Qualcomm processzorral és hosszú működési időt garantáló 5830 mAh-s akkumulátorral rendelkezik. Hátsó kamerája öt, az előlapi pedig két megapixeles, 16GB-os beépített memóriája SD kártyával 64GB-ig bővíthető. A készülék előfizetéses alapára 66 990 forint, de MobilNet MC tarifával már egy forintért megvásárolható. A kisebbik táblagép, a héthüvelykes Vodafone Tab Mini 7 a 3G-s hálózatokon érzi magát legjobban. A mindössze 255 gramm súlyú, 8GB memóriával rendelkező eszköz lelke az 1,3 GHz-es, négymagos MTK8321 processzor. A Tab Mini 7 előfizetéses alapára 22 990 forint, MobilNet Basic előfizetéssel pedig akár egy forintért is elvihető, így az iskolakezdés közeledtével kiváló eszköz lehet a tanulás és a szórakozás támogatására.

A Vodafone SmartTurbo 7 segítségével 4G-s sávszélességet kapunk egy 3G-s készülék áráért. A legkorszerűbb Android 6.0 Marshmallow operációs rendszerrel felszerelt telefon 2000 milliamperes akkumulátora jóval nagyobb rendelkezésre állást ígér elődjénél, a SmartSpeed-nél. 8GB-os beépített memóriája SD kártyával 32GB-ig bővíthető, így jelentős mennyiségű tárhelyet biztosít fényképek, zenék és játékok megőrzésére. A négymagos MTK6735M processzorral rendelkező telefon kijelzője 480x854pixel felbontású, hátsó kamerája 5, az előlapi pedig 2 megapixeles. A maximális adatvédelemről beépített titkosítás gondoskodik. Az okostelefonokkal esetleg még csak ismerkedőknek fontos szempont az interaktív felhasználói segédlet és a letisztult kezdőképernyő, amely testre is szabható, így különösen azok számára lehet kedves, akik inkább vonzódnak a felhasználóbarát design-hoz, mint a megszokott androidos változathoz. A fotózás szerelmeseinek kedvez a beépített HDR smart kamera, amely panoráma, kollázs, filter, időzítő és retro effekteket egyaránt kínál. A SmartTurbo 7 az Európai Unió területén roaming díjak nélkül használható Vodafone tarifacsomagokkal már megvásárolható a Vodafone márkaüzleteiben 22 990 forintos előfizetéses alapáron, GO+ EU E előfizetéssel pedig akár egy forintért is elvihető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nem félünk a külföldi webáruházakban vásárolni

csü aug 25 , 2016
A legnépszerűbb termékkategóriákat tekintve a magyarok elsősorban ruházati árucikkeket (harminc százalék), elektronikai árucikkeket (26 százalék), ékszereket és órákat (18 százalék) vásárolnak külföldi webáruházakból. Ugyanakkor nő az érdeklődés az olyan termékkategóriák iránt, mint a játékok (12 százalék), vagy a szépségápolási cikkek  (tíz százalék). A válaszadók 54 százaléka egyáltalán nem tartja kockázatosnak […]
kosár, kiskereskedelem

Friss, ropogós