Közel ötszázezren navigálnak a SzülinApp-pal


Már a letöltési időszak előtt igen nagy érdeklődés mutatkozott az NNG ajándék szoftvere iránt: több mint negyvenezren regisztráltak érdeklődőként a kampány weboldalán. Az április 20-án indult akció mindössze tíz napja alatt közel ötszázezren töltötték le az iGO Navigáció SzülinApp kiadását. Ez azt jelenti, hogy az országban nagyjából minden nyolcadik okostelefonon megtalálható az NNG szoftverének jogtiszta, ünnepi navigációs alkalmazása, amelyet a cég a termék tízéves évfordulójára adott ki.

Az NNG legfrissebb Magyarország térképét tartalmazó app teljes értékű, offline navigációs szoftver, mely az iOS mellett első ízben közvetlenül elérhető a hazai végfelhasználóknak androidos platformon is. A letöltések magas számára az NNG is rendkívül büszke: Balogh (Petya) Péter vezérigazgató rendhagyó videóüzenetben, a kampány dekorációs elemeit felhasználva köszönte meg a letöltést mindenkinek. Bár az akciónak vége, aki feltette telefonjára az alkalmazást, korlátozások nélkül használhatja a továbbiakban is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Új modellekkel bővült a PowerEdge portfólió

hét máj 4 , 2015
A Dell bejelentette a PowerEdge szerverek FX portfóliójának három új modulját. A PowerEdge FX család olyan integrált felügyeleti képességekkel rendelkezik, amelyek segítségével a különböző szervezetek gyorsan konfigurálhatnak teljes körű munkaterheléseket. A PowerEdge FD332 egy félszélességű tárolóblokk, amely akár 16 közvetlen csatlakoztatású, kis helyigényű tárolóeszköznek is helyet tud biztosítani (ami azt […]
szerver