Hupsz, erről lemaradtunk: November 7-én volt az Internetes Vásárlás Napja

bevasarlokosarHogy elszalad négy év. Mintha ma lenne, pedig már négy egész éve kiáltották világgá, hogy november 7-e már nem a Nagy Októberi Szocialist Forradalom ünnepe, hanem az Internetes Vásárlás Napja. A jeles napon idén több mint négyszáz webáruház várja a látogatókat speciális, csak ezen az ünnepen érvényes akciójával. A kínálat lefedte szinte a teljes termék- és szolgáltatáspalettát, ami csak kapható az interneten: utazás, játék, egészségügyi termékek, könyv, CD, kuponok, internet-előfizetés, műszaki cikkek, bútor, ruha, gyermekholmik, aukciós tárgyak, szoftverek, sportszerek, biokészítmények, ékszerek, kozmetikai és illatszerek, ételek-italok, és még ki tudja mi minden.

A mozgalomhoz az internetes kereskedők szabadon csatlakozhatnak, az egyetlen feltétel az egyedi kedvezmény nyújtása. A vásárlók a www.internetesvasarlasnapja.hu weboldalon egy helyre gyűjtve érhetik el az akciókat, és még a karácsonyi vásárlási roham előtt kényelmesen és nyugodtan, az árakat és kínálatot összehasonlítva válogathatnak a különleges ajánlatokból. A mozgalom célja, hogy az internetezőkkel megismertesse az online vásárlásban rejlő előnyöket, segítve ezzel a hazai internetes kereskedelem és a tudatos vásárlás fejlődését, továbbá csökkentve az autós közlekedést jelentő hagyományos vásárlás környezetkárosító hatásait, a szmog-kialakulást és a zajterhelést.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Gusztustalanul nagyot nőtt a Bónusz Brigád nyeresége tavaly

hét nov 10 , 2014
Több mint négyszeresére nőtt egy év alatt az interneten bónuszokat értékesítő cég, a Bónusz Brigád nyeresége, 2013-ban 66,8 millió forint nettó profitot könyvelt el – közölte a vállalat az MTI-vel a napokban. Kaprinay Zoltán, a cég egyik alapító tulajdonosa elmondta: a cég arra számít, hogy hosszútávon a profit több tízszeresére […]

És még ez is...