Kéklézeres projektorokat dob piacra a Canon

projektorA Canon két új, Full HD felbontású lézerprojektort dob a piacra. Az LX-MU800Z és LX-MU600Z modellek lézeres fényforrással rendelkeznek. A Canon szerint a lézeres projektorok egyre nagyobb teret nyernek a kiskereskedelemben és az oktatásban, mivel ezen a két területen érvényesül legjobban két fontos előnyük: a hosszú, akár húszezer órás élettartam és az egyenletes fényeloszlás. Az LX-MU800 modell 8000, az LX-MU600Z pedig 6800 lumenes maximális fényerővel rendelkezik, s mindkét modell kék lézer fényforrásu.

Mindkét típus esetén lehetőség van kivetített kép trapéztorzításának szabályozására négy ponton (40 százalék függőlegesen, 60 százalék vízszintesen), így a készülékek nem csak lapos, de akár ívelt felületekre is képesek vetíteni, de az sem okoz gondot, ha nem teljesen szemből vetítenek velük egy vászonra. Az új projektorok a megfelelő állvánnyal akár portrémódban is tudnak vetíteni, és támogatják a nagyfelbontású videós tartalmak vezeték nélküli, nagyobb távolságokra való továbbítását biztosító HDBaseT és 3G-SDI szabványokat is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Multifunkciós AP-t vezetett be a ZyXEL

csü márc 24 , 2016
Új multifunkciós hozzáférési pontot vezetett be a piacra a tajvani ZyXEL. Az Armor X1 802.11ac MU-MIMO egyszerre képes range extenderként és hozzáférési pontként (AP) is funkcionálni. A duál-sávos, vezeték nélküli AP beállítástól függően elérheti akár a 2100 Mbps hálózati sebességet is, amivel az ultra HD videók és a nagy hálózati teljesítményt […]
wifi

És még ez is...