Sportmód és FIFA applikáció a Hisense új tévéin

futball stadionÚj modellel bővíti ULED-sorozatát a Hisense: az U7HQ névre hallgató készülékét a sportrajongóknak tervezték.

A Hisense Quantum Dot Colour technológiája több mint egymilliárd színárnyalatot képes megjeleníteni, ráadásul a gyártó a legmodernebb, úgynevezett zónás direkt LED háttérvilágítás-szabályozási és színkezelési technológiával látta el a készüléket, hogy az még intenzívebb vizuális élményt nyújtson. A Hisense által fejlesztett ULED technológia ráadásul kifinomult kontrasztokkal és minden eddiginél nagyobb részletességgel biztosítja a páratlan képminőséget, akár természetfilm, gasztró műsor vagy épp focimeccs megy a tévén.

Az U7HQ modell 120 Hz-es natív képfrissítési frekvenciával rendelkező panelt kapott és külön sportmóddal rendelkezik, MEMC (Motion Estimation and Motion Compensation) technológiája pedig a mozgó objektumokhoz igazodó dinamikus algoritmus segítségével biztosítja a szuperéles kontúrokat a gyors mozgású jelenetekhez. A vizuális ingerek mellett a hanghatások maximalizálására a Hisense IMAX Enhanced technológiát használt, amely tovább fokozza a hangzást, így a meccsnézés valóban olyan érzetet kelt, mintha a helyszínen, egy szurkolókkal teli stadionban lennénk.

A gyártó új modellje a sportrajongók mellett a gamereket is lázba hozza: a készülékhez könnyedén csatlakoztatható játékkonzol, laptop vagy pc – a Hisense pedig a HDMI 2.1 portokon keresztül ALLM (Auto Low Latency Mode) és 120Hz VRR (Variable Refresh Rate) funkciókkal segíti legendás győzelmekhez a játékost. Az ULED U7HQ továbbá alacsony képkockaszám-kompenzációs (LFC) technológiával is rendelkezik, amely megakadályozza a kép szétesését és a mozgás elmosódását videójátékok vagy YouTube-ozás közben – ha az adott játék- vagy videóképkocka száma a minimális frissítési gyakoriság alá esik.

A Hisense a 2022-es labdarúgó-világbajnokság hivatalos, valamint a FIFA egyik kiemelt támogatójaként idén szeptembertől elhozza a FIFA+ hivatalos applikációt VIDAA-alapú okostévéire. Az alkalmazáson belül a felhasználók élőben nézhetik a vébé mérkőzéseit, továbbá számos egyéb tartalomhoz – köztük közel 40 ezer archív futballmérkőzéshez, interaktív játékokhoz és dokumentumokhoz – is hozzáférnek a jövőben.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Érkeznek az új iPhone-ok a Yettelhez

szo szept 10 , 2022
A Yettelnél is elérhetők lesznek az eddigi legfejlettebb iPhone-széria készülékei: az iPhone 14, az iPhone 14 Plus, az iPhone 14 Pro, az iPhone 14 Pro Max; valamint a AirPods Pro második generációja, az eddigi legfejlettebb AirPods. A szolgáltatónál az iPhone 14, az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro […]
iPhone 14