Jóságos és nagylelkű az Opel

szamitogepNovember elején Solt Tamás gyárigazgató és a szentgotthárdi Opel gyár vezetése 180 számítógépet adott át tíz, régióbeli oktatási intézmény vezetőjének. Az adományozott iskolák között vannak a szentgotthárdi általános iskolák és a gimnázium, valamint a III. Béla Szakképző Iskola. A vállalat tágabb vonzáskörzetéhez tartozó Zalaegerszegen, Körmenden és Szombathelyen műszaki szakközépiskolák részesültek a mostani informatikai adományból.

Az Opel Szentgotthárd számára a munkaerő-utánpótlás szempontjából is kiemelt jelentősége van az oktatási intézmények támogatásának. A szentgotthárdi gyár folyamatos bővülése következtében már több száz munkatárs felvétele történt meg a Flex projekt 2010-es indulása óta; a jövő év végéig pedig további ötszáz fő felvételére kerül sor. A hétszázmilliós beruházással létesült Flex gyár sorain közepes méretű, benzines és dízelmotorok és kisméretű benzinesek gyártása zajlik. A rugalmas technológiának köszönhetően a különböző típusú motorok gyártására ugyanazokon a sorokon nyílik lehetőség.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Megtámadta egy pendrive? Így menekülhet meg

pén nov 7 , 2014
A G Data nemrég bemutatott, a felhasználók számára ingyenesen elérhető G Data USB Keyboard Guard alkalmazása az úgynevezett Bad-USB sérülékenység elleni védekezést teszi lehetővé. A Bad-USB a perifériák (például az USB meghajtók) firmware-jét támadja meg. Az eszközökben használt elektronika vezérlőkódját át lehet írni úgy, hogy a módosított periféria segítségével a […]
pendrive

Friss, ropogós