Felkavarhatja a szünetmentes megoldások piacát az Emerson

villamJúniustól ugyanis az Emerson Network Power egyfázisú szünetmentes tápegységei (UPS) is részét képezik az Apcom Hungary Kft. kínálatának. Az Apcom, a Midis Group tagjaként, a közép- és kelet-európai régióban – a magyar, román, cseh és szlovák piacon – nyújtja hivatalos disztribútorként ügyfelei és partnerei számára az Emerson kis– és középvállalatok számára kifejlesztett, egyfázisú UPS-megoldásait.

A magyarországi egyfázisú szünetmentes tápegységek piaca szakértői becslések szerint az idén meghaladja a 3,5 millió eurót. A piac felhasználóinak körét szinte teljes egészében a kis- és középvállalati szektor teszi ki. Piaci szereplők várakozásai szerint a közép- és kelet-európai régióban – beleértve a hazai piacot is – mintegy tíz százalékos piaci növekedés várható az egyfázisú UPS-megoldások területén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Túlképzés: több ezren pályáznak a Nokia 150 állására

vas jún 29 , 2014
Óriási az érdeklődés a munkaerőpiacon alig néhány héttel azután, hogy a Nokia bejelentette, bővíti magyarországi kutatás-fejlesztési központját, 150 új munkahelyet hozva létre. A Nokia erre a célra létrehozott honlapját, a www.topmernok.hu oldalt a bejelentést követő órákban 1 500-an tekintették meg, és több százan töltötték ki a tesztet, hogy megtudják, megfelelnek-e […]

Friss, ropogós