Egy rakás sziget-koncert nézhető meg élő streamen

siget-koncertAzoknak szegényeknek sem kell lemondaniuk teljesen a fesztiválélményekről, akik nem tudnak eljutni a Hajógyári Szigetre. A Magyar Telekom támogatásával a Sziget zenei programjából rengeteg koncertet élőben közvetítenek a YouTube-on. A koncerteket a Magyar Telekom és a Sziget holnapján négy helyszínről közvetítik: a Telekom Arénából, a Nagyszínpadról, továbbá az A38 és a Mastercard világzenei színpadról. A koncertközvetítés a fesztivál minden napján tizenhat és huszonhárom óra között tekinthető meg, reggel hat és délután egy óra között pedig az előző nap felvételeit ismétlik.

Az első élő közvetítés augusztus tizedikén délután  a The Biebers koncertje volt, őket követte az Ocho Macho és az Irie Maffia. A hét folyamán látható lesz a Quimby, a Punnany Massif és további népszerű hazai fellépők, valamint természetesen számos ismert név a nemzetközi szcénáról, mint például az Interpol, a Hollywood Undead, a The Ting Tings, Gogol Bordello, és még sokan mások.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Vitrtuálissá válik a világ: ilyen lesz a szupertelefon

ked aug 11 , 2015
A szuperttelefon vízióját Richard Yu, a Huawei fogyasztói üzletágának globális vezetője vázolta először nyáron Sanghajban, az ázsiai Mobile Word Congressen. 4. Igy fog együttműködni a szupertelefon és az ember Az AR/VR, Virtual reality immersion, és a holográfia lesznek azok a kulcs technológiák, amelyek lehetővé teszik a gép és az ember […]
tanuló osztály

Friss, ropogós