Járasd le magad és nyerj fejhallgatót

selfieHa mindig is kíváncsi voltál, hogyan készülnek az Instagram-sztárok irigylésre méltó szelfijei vagy egyszerűen szeretnéd a legtöbbet kihozni saját fotóidból, akkor csatlakozz a Samsung Selfie Guide 2.0 kampányához! Három héten keresztül három sikeres és népszerű magyar Insta-fotós, Csányi Pisti, Petőcz Orsolya és Lakatos Levente oszt meg howto videókban olyan tippeket-trükköket, amelyekkel még izgalmasabbá és tökéletesebbé teheted a szefijeidet. Az így megszerzett tudásodat aztán a gyakorlatban is kamatoztathatod, ugyanis a Samsung négy kategóriában pályázatot hirdetett a szelfik szerelmeseinek. Reggeli közben, sportolás előtt, alatt vagy után, a sötétben vagy a barátaiddal közösen. Mutasd meg, hogy te hogyan hozod ki a szelfijeidből a maximumot!

Nincs más dolgod, mint követni a Samsung Magyarország Instagram oldalát, majd a saját Instagram profilodra feltölteni a képeidet a #S7SelfieGuide, a #SamsungMagyarorszag, valamint a megfelelő kategóriához kapcsolódó hashtaggel együtt augusztus 28-ig:
#morningfie: Te hogy ébredtél reggel? Mutasd meg bátran!
#darkfie: Egy profi szelfizőnek ugye nincs szüksége nappali fényre egy igazán jó képhez? Bizonyítsd!
#sportfie: Mert köztudott, hogy egy edzést csak egy szelfi hitelesíthet.
#groupfie: És Ti hogyan szórakoztok együtt?

Vélemény
Megértjük, hogy időnként csak blőd hülyeségekkel lehet felpörgetni az eladásokat, ezért szerkesztőségünk felajánlja segítségét, és újabb versenyszámokkal segíti a Samsung megfáradt marketingeseit.
#fuckfie: miért ne osztozzon örömödben az egész világ?
#diefie: mindenkinek csak egy utolsó pillanata van, hadd lássa a tiedet mindenki!
#eatfie: nehogy már csak a Facebookon oszd meg, hogy mit tömsz magadba!
#shitfie: oszt meg a világgal, hogy ami bement, annak ki is kell jönnie!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az Xperia X Performance a DxOMark Mobile ranglistájának élén

vas aug 21 , 2016
A DxO Labs összesen 88 pontra értékelte az Xperia X Performance okostelefont, kiemelte a kamera gyors és pontos autofókusz funkcióját jó és kedvezőtlen fényviszonyok között is, valamint az alanykövető exponálás és a dinamikus tartomány is jól szerepelt tesztjükön. A DxO a kamera mellett a képstabilizálást, a zajszűrést és az autofókuszt […]

Friss, ropogós