Ismét nyakunkon a hazai webáruházak versenye

uzletIdén már negyedik alkalommal rendezik meg a hazai webáruházak megmérettetését, az Ország Boltja versenyt, amelynek az a célja, hogy az internetes közösség szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékelései segítségével megtalálja és bemutassa az általuk legmegbízhatóbbnak és  legnépszerűbbnek ítélt webáruházakat. A verseny szervezője, az Árukereső.hu fontosnak tartja évről évre bemutatni a minőségi e-kereskedelmi vállalkozásokat és a magyar online piactér töretlen fejlődését, ezzel is növelve az internetes kereskedelembe vetett bizalmat.

A Minőségi kategóriában induló boltok minősítését azok az internetes felhasználók határozzák meg, akik a játék időszaka alatt valóban vásárolnak az adott webáruházban, majd kitöltenek egy online kérdőívet, amelyben értékelik a boltot, a rendelés menetét, a kiszállítást, illetve egyéb más, a vásárlási élményt meghatározó jellemzőt. Az ő értékeléseik összesítése alapján kerülnek ki a kategória győztesei, valamint az Ország Boltja. A népszerűségi kategóriában induló áruházakra 2014. július 14-től október 2-ig bárki szavazhat a www.orszagboltja.hu oldalon. A tavalyi megmérettetés alkalmával több mint 60 000 szavazat érkezett a Népszerűségi kategóriába benevezett mintegy 400 boltra.

Korábbi győztesek
2011    www.220volt.hu
2012    www.mysoft.hu
2013    www.kockaaruhaz.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Epson: üzleti dokumentumfeldolgozó szoftver ingyen

sze júl 16 , 2014
Az Epson bővítette szoftverei körét, amelyekkel tovább javítja a dokumentumszkennerek és a multifunkciós készülékek funkcióit, egyszerűsíti a kötegelt dokumentum feldolgozási folyamatát a vállalkozások számára, és hatékonyabbá teszi a fájlok dokumentumkezelő rendszerekbe történő integrációját. A két új prémium termék, a Document Capture Pro Premium és a Document Capture Pro Server Premium […]