Felezi feltöltőkártyás díjait a Telenor

eSIMMegújulnak a Telenor feltöltőkártyás csomagjai. Az új MyTalk csomag megfelezett percdíjakat, az új MyChat ajánlat pedig a legnépszerűbb közösségi oldalak korlátlan használatát biztosítja Telenor ügyfeleknek. A MyTalk&Chat díjcsomag a korlátlan közösségi élmény mellett korlátlan hálózaton belüli beszélgetést is lehetővé tesz. A hanghívást előnyben részesítő ügyfelek számára kifejlesztett Telenor MyTalk csomagja 1990 forintért 100 perc (20 forint/perc), belföldi hívásokra felhasználható beszédpercet biztosít 30 napra, amelyet a csomag használói ugyanennyiért további 100 perccel egészíthetnek ki. A csomaghoz ötven megabájtos Hipernet keret jár.

Bár az utóbbi években a havidíjas előfizetések térhódítása jellemző, a feltöltőkártyás szolgáltatásokat még napjainkban is sokan veszik igénybe, mert sokan szeretik, ha előre lehet tervezni a kommunikációs költségeket. (Vagy mert a jövedelmükből -már, ha van nekik-, képtelenek havi 3-10 ezer forintot kicsengetni. Cserében a három, a társadalmi felelősségét minden adandó alkalommal szajkózó mobilszolgáltató arcpirító percdíjakkal “segíti” őket. A -szerk- megj.) A Telenor saját kutatásai szerint a kártyás ügyfelek a kedvező percdíjak és a minél nagyobb mobilinternetes adatforgalom mellett egyszerűen igénybe vehető szolgáltatásokra és okostelefonra vágynak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Durva vírus rejtőzik a µTorrentben

ked ápr 19 , 2016
Zsarolóvírust rejt a népszerű µTorrent kliens. A Manamecrypt nem csupán a fájlokat titkosítja, de képes arra is, hogy folyamatokat állítson le a megtámadott számítógépeken. A G Data szakértői által analizált Manamecrypt (vagy más népen CryptoHost) több tekintetben különbözik a társaitól. Az első különbség, hogy az új zsarolóvírus képes arra, hogy […]
torrent

Bréking Nyúz