Mobil fizetéssel bővült a foodpanda alkalmazása

1

foodpandaA foodpanda bemutatta megújult ételrendelő alkalmazását. Az átalakított verzió online fizetési lehetőséget is kínál, így a rendelés a korábbiaknál is kényelmesebbé válik. A legnagyobb globális online ételszállító új fejlesztése minden nagy mobil platformon, így iOS-en, Androidon, Windowson, Nokia X-en és Asha-n is elérhető. A szoftver az AppStore legjobb új appjai közé is bekerült.

Az alkalmazás segítségével a felhasználók láthatják a környező éttermeket és több ezer ételből választhatnak kiszállításra és elvitelre egyaránt. Az étlap képekkel illusztrálja a fogásokat, illetve elérhetők az éttermekről írt vásárlói vélemények és értékelések is. Emellett a foodpanda a programon keresztül exkluzív ajánlatokat is biztosít számos vendéglőbe. A visszatérő felhasználók hozzáférhetnek a rendelési történetükhöz, így az újrarendelés gyorsabbá és kényelmesebbé válik. A rendszerben az ételek személyre szabhatók, így mint egy étteremben, a vásárlók feltéteket választhatnak és adhatnak hozzá rendelésükhöz. Az alkalmazással lehetőség van kiszállításkor készpénzzel vagy integrált online módszerekkel, például a hitelkártyával történő fizetésre is.

„A foodpanda teljes piacán jellemző a mobil megoldások térnyerése. Hazánkban már több mint 30 százalék a mobil eszközről érkező rendelések aránya. Egy évvel ezelőtt ez a szám még 10 százalék alatt volt, így a magyar piacon is egyértelműen érzékelhető a globális trend” — mondta Arany László, a magyarországi foodpanda ügyvezető igazgatója.

One thought on “Mobil fizetéssel bővült a foodpanda alkalmazása

  1. A mobil alkalmazások fejlesztését követően nem szabad megfeledkezni a SEO új ágáról sem, ami az app áruház optimalizálás vagy lerövidítve az ASO ( app store optimization )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Megnyitották a Vodafone Vízilabda Arénát

csü júl 24 , 2014
Drávucz Rita, Alexandar Sostar, Kiss Gergő, Kósz Zoltán és Szécsi Zoltán világ-, Európa- és olimpiai bajnok vízilabdások nyitották a meg a budapesti belvárosban, a Március 15. téren felépült látványmedencét, a Vodafone Vízilabda Arénát. A RedAction Kft. rendezvényszervező társaság által bő egy hét alatt felépített Vodafone Arénában a budapesti vízilabda Európa […]