Ezek a legnépszerűbb webáruház funkciók

Ezek a legnépszerűbb webáruház funkciókEgy webáruház ma már szinte elvárás a vásárlók szemszögéből, de a tulajdonosoknak is bőven jövedelmező lesz. Amellett, hogy egyszerű és komfortos a használata, jobbnál-jobb funkciókkal hozhatjuk ki belőle a maximumot. A ShopRenter webáruház például számtalan profi és ötletes modullal kecsegtet.

Sok múlhat a webshopon

A megváltozott fogyasztói szokásokba az is beletartozik, hogy a vásárlás egyre inkább az online megoldások felé mozdult el. Hiszen miért is töltenénk el órákat egy bevásárlóközpontban, ha már az otthonunk kényelmébe is rendelhetünk? Ha pedig nincs mögöttünk egy jól felépített webshop, akkor könnyen elvérezhetünk a versenytársakkal szemben. Amíg korábban elég macerás volt összerakni egy webáruházat, addig ma már ez mérföldekkel könnyebb. A bérelhető webáruházak egy teljesen új utat nyitottak meg, hiszen pillanatok leforgása alatt hozhatjuk létre saját kis birodalmunkat – bármiféle programozói tudás nélkül. A kínálatban pedig toronymagasan vezet a ShopRenter webáruház bérlésének a lehetősége.

Milyen funkciók miatt szeretjük annyira a webáruházakat?

1-2. Termékmásolás, tömeges szerkesztés

A termékfeltöltés talán az egyik legidőigényesebb feladat, sőt még bosszantó is tud lenni, ha sok hasonló árucikkünk van. Szerencsére már létezik termékmásolás funkció, melynek hála nem szükséges minden egyes darabot külön feltöltögetni, hiszen egy gombnyomással klónozhatjuk a prototípust. De termékadatok tömeges szerkesztése is megvalósítható egy export-import funkció segítségével.

3. Összekapcsolások kiépítése

Lehetőség adódik más rendszerekkel is összekapcsolni a webáruházunkat. A számlázóprogram összekötése azért is hasznos, mivel a rendszer automatikusan állítja ki és küldi el helyettünk a számlát a vásárlónak. De akár dönthetünk a raktárkezelő rendszer összekötése mellett is, így a tulajdonos és a látogató is nyomon követheti majd, hogy raktáron van-e a hőn áhított darab.

4. Intelligens termékajánlás

A termékajánló funkció egyike az okos moduloknak, hiszen a látogatók viselkedésének elemzésén keresztül képes kitalálni a legrelevánsabb terméket, vagy éppen termékkombinációt. Sokan használják ki ennek előnyeit, hiszen így személyre szabott ajánlatokat kínálhatunk, amely tovább növelheti a vásárlási élményt.

5. Kosárban felejtett termék

Valószínűleg mindenkivel megesett már, hogy nézelődött egy webshopban, a kosarába pakolt 1-2 terméket, de aztán mégse rendelte meg. Hasznos ilyenkor, ha egy visszaigazoló e-mail segítségével emlékeztetjük a látogatót, hogy mit készül éppen kihagyni. Ez egy teljesen automatikus, önjáró funkció, amit könnyedén beállíthatunk a webáruházban.

A lista nagyon hosszú, és naphosszig lehetne sorolni a legjobb modulokat. Érdemes tudni azonban, hogy a ShopRenter webáruház már eleve tartalmazza ezeket a funkciókat.

A webáruház indítás egyszerűbb, mint gondolnád

Amennyiben felkeltette érdeklődésed a ShopRenter webáruház, és egy minimális összeg fejében bérelnél náluk, akkor máris jó úton haladsz egy klasszisokkal hatékonyabb és kényelmesebb webshop felé. Nem tudod, hogy zajlik az egész? A Honlapbirodalom is tud segíteni a bérlésben, így már Neked is lehet ShopRenter webáruház a tarsolyodban – gyorsan és egyszerűen!


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Magyar Telekom végpontjainak csak a 69 százaléka gigabites... elméletileg

pén febr 18 , 2022
ShareTweetPinShareA Magyar Telekom Nyrt. az elmúlt hat évben több mint háromszázmilliárd forintot, 2021 első három negyedévében pedig 44,7 milliárd forintot költött Magyarországon mobil- és vezetékes hálózatainak infrastruktúrafejlesztésére. (Az elmúlt harminc évben meg ki tudja mennyit? A -szerk- megj.) Tavaly 401 ezer új optikai elérést építettek, negyvenezer kábeles elérési pontot pedig […]
optikai kábel

És még ez is...