Epson: üzleti dokumentumfeldolgozó szoftver ingyen

dokumentumAz Epson bővítette szoftverei körét, amelyekkel tovább javítja a dokumentumszkennerek és a multifunkciós készülékek funkcióit, egyszerűsíti a kötegelt dokumentum feldolgozási folyamatát a vállalkozások számára, és hatékonyabbá teszi a fájlok dokumentumkezelő rendszerekbe történő integrációját. A két új prémium termék, a Document Capture Pro Premium és a Document Capture Pro Server Premium olyan funkciókat biztosítanak, amelyek leegyszerűsítik és automatizálják a dokumentumok azonosítását, elválasztását és indexálását. A jelenlegi Document Capture, Document Capture Pro és Document Capture Pro Server termékeket az Epson továbbfejlesztette, így jobb kompatibilitást, fejlettebb fájlexportálási lehetőségeket és opcionális miniatűr nézetet is kínálnak.

Az összes szoftveres funkció egyszerűen csatlakoztatható a szabványos dokumentumkezelő rendszerekhez, és további csatlakozómodulok is fejleszthetők az egyedi platformokhoz. A Document Capture, a Document Capture Pro és a Document Capture Pro Server ingyenesen letölthető a www.epson.hu weboldalról. A Document Capture Pro Premium és a Document Capture Pro Server Premium felhasználónként 199 euróért vagy szerverenként 399 euróért vásárolható meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Dell bemutatta új adatbiztonsági megoldásait

sze júl 16 , 2014
A Dell bejelentette új, poraktív biztonsági megoldásait, amelyek gondoskodnak bármilyen méretű szervezet adatainak védelméről, ugyanakkor fenntartják az alkalmazottak munkájához szükséges rugalmasságot és adathozzáférést. Az újdonságok közé tartoznak a Dropbox for Business alkalmazással kiegészített Dell Data Protection | Cloud Edition továbbfejlesztett biztonsági szolgáltatásai, az iparág legbiztonságosabb kereskedelmi számítógép-kínálatába tartozó új modellek, […]

Friss, ropogós