Megint megoldottak egyet az emberiség nagy gondjai közül

leves-etelMindenki számára elérhetővé vált az IBM és a Bon Appétit közös internetes alkalmazása, a Chef Watson (Watson séf), amely tízezer recept alapján segíti a konyhai kreativitás kibontakozását a kognitív adatelemzés mindennapi használatával. Az otthoni és professzionális szakácsok munkáját, a mindennapos sütés-főzés teljes átalakítását célozza az IBM és a Bon Appétit receptportál közös kezdeményezése, a Watson Chef alkalmazás. A kalandvágyó szakácsokat a Watson által, a Bon Appétit adatbázisából megtanult és megértett tízezer recept segíti.

A receptek ezreinek elemzését az IBM Watson az ételek kémiájáról, az emberi ízlésről szóló tudásával, illetve a tesztidőszakban résztvevő felhasználók tapasztalataival egészíti ki. Watson séf összességében az alapanyagok szinte végtelen számú kombinációját tartalmazza, az alkalmazás segítségével pedig a felhasználók a mindennapokban fedezhetik fel a legkülönlegesebb, egyedülálló ízpárosításokat, radikálisan átalakítva a sütés-főzésről eddig gondoltakat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ilyen lesz, ha kiborggá válunk: érintésre nyílnak majd a zárak

ked jún 30 , 2015
A biochip beültetés (sajnálatos) megjelenésével felvetődik a kérdés: ha egyszer úgy döntünk majd, hogy kiborgként folytatjuk az életünket, mennyiben változik majd meg a jelenlegi életformánk? Mi értelme van, hogy a technológiának határokat nem szabva mi magunk is droiddá változunk? Ezekre a kérdésekre kereste a választ Jevgenyij Cseresnyev, a Kaspersky Lab […]