A Dell bemutatta új adatbiztonsági megoldásait

matrixA Dell bejelentette új, poraktív biztonsági megoldásait, amelyek gondoskodnak bármilyen méretű szervezet adatainak védelméről, ugyanakkor fenntartják az alkalmazottak munkájához szükséges rugalmasságot és adathozzáférést. Az újdonságok közé tartoznak a Dropbox for Business alkalmazással kiegészített Dell Data Protection | Cloud Edition továbbfejlesztett biztonsági szolgáltatásai, az iparág legbiztonságosabb kereskedelmi számítógép-kínálatába tartozó új modellek, valamint a világ első, kereskedelmi forgalomban kapható számítógépei, amelyek a Hardware Crypto Accelerator programmal elnyerték a 3. szintű FIPS-140 tanúsítványt.

„Egyre több ügyfelünk igényli, hogy egyetlen, azonnal használatba vehető megoldással tudja biztosítani eszközei védelmét. A biztonság már nem csak a nagyvállalatok számára kulcskérdés, hiszen a kis- és középvállalatok is egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a biztonságos informatikai infrastruktúra kialakítására. A Dell olyan végfelhasználói biztonsági programcsomaggal bővítette kínálatát, amely a fájlszintű és teljes lemeztitkosítás mellett több szempontú hitelesítéssel is rendelkezik, így proaktív védelmet nyújt a mindennapos biztonsági fenyegetésekkel szemben. Ehhez hasonló megoldást a versenytársaink nem kínálnak” – mondta Brett Hansen, a Dell ügyfélmegoldásokhoz kapcsolódó szoftverekért felelős ügyvezető igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nikon: letölthető a Capture NX-D nevű ingyenes RAW képfeldolgozó

sze júl 16 , 2014
A Nikon bejelentette, hogy forgalomba hozza a Capture NX-D nevű, RAW formátumú képekhez szánt új feldolgozó és szerkesztő szoftverének hivatalos verzióját. A Capture NX-D mától ingyenesen letölthető innen. A Capture NX-D-t azért fejlesztették ki, hogy lehetővé tegyék a felhasználóknak a RAW képek egyszerű műveletekkel történő, teljes körű feldolgozását. A program lehetővé […]

Friss, ropogós