Csak regisztrálj, és felnyílnak a sorompók

1

Több ismertetőjegye alapján azonosítja az autónkat, ezzel feleslegessé teszi bármilyen mobileszköz használatát és felgyorsítja a parkolás folyamatát egy új magyar alkalmazás. Az applikáció célja nem kizárólag a legmodernebb parkolási rendszer támogatása, hanem minden, autóval igénybe vehető szolgáltatás automatizálása és készpénzmentessé tétele. Az itthon közel két tucat saját egységet üzemeltető Star Park vezetői több, mint 26 éves pályafutásuk során megfigyelték, hogyan tart egy irányba a technológiai fejlődés és a a hazai autózási szokások változása. Az egyre kevesebb helyért és azok minél hatékonyabb kihasználásáért folyó verseny új megoldásokat hív életre.

Ilyen megoldás a Star Park és a Rollet együttműködéséből létrejövő Sparking applikáció, ami nem csak megmutatja az országszerte hatszáz helyszínen elérhető szabad parkolóhelyeket, de automatizált rendszerén keresztül érintésmentesen, mobilkészülék nélkül lehet vele parkolni. A Sparking alkalmazás és a parkolókba telepített kamerarendszer a Rollet fejlesztéseinek köszönhetően érkezéskor és távozáskor harminc pont alapján azonosítja az autót. A felhasználó egyszeri regisztráció után csak annyit érzékel parkoláskor, hogy a sorompók automatikusan ki- és beengedik, nem kell a fizetés miatt megállnia sehol. Igény esetén pedig az applikáció a számára kijelölt helyre kíséri vagy eligazítja, ha egy irodaház vagy bevásárlóközpont parkolójába érkezik.

One thought on “Csak regisztrálj, és felnyílnak a sorompók

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Már-már nyílnak a völgyben az 5G-s adótornyok

ked jún 18 , 2019
Június 17-én nyilvánossá tette honlapján a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) azt a dokumentációtervezetet, amely az ötödik generációs (5G) mobiltechnológia bevezetésének támogatása érdekében és a vezeték nélküli szélessávú szolgáltatásokra alkalmas frekvenciák – idén őszre ütemezett – árverésének részleteit tartalmazza. A 700 MHz-es, a 2100 MHz-es, a 2600 MHz-es és […]