Perfect Play: C-vitamin adomány az összes budapesti idősotthon számára

Biró László a Perfect Play Kft. ügyvezetője átadja az első C-vitamin adományt a gödöllői idősotthon vezetőjének.A 2021-ben Érték és Minőség nagydíjat is nyert Perfect Play Kft. a saját módján próbál segíteni a COVID járvány idején.

A Perfect Play Kft. 2021 januárjában 200 csomag C-vitamint ajánlott fel a Gödöllői Evangélikus Idősek Otthona, valamint a Családok Átmeneti Otthona számára. És ez még nem minden. A cég elhatározta, hogy az összes budapesti idősotthon lakóit ellátják hónapokra elegendő C-vitaminnal. 2022. január – február folyamán összesen háromezer csomag C-vitamin adományozása történik meg, összesen hatmillió forint értékben.  Nagyon kevés hazai társaság mondhatja el magáról, hogy ilyen mértékű önzetlen CSR tevékenységet végezzen. Az ügyvezetők örülnek, hogy a termékeik jó helyre kerülnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Német autópályaüzemeltetővel üzletel a Microsec

pén febr 11 , 2022
ShareTweetPinShareA Microsec Zrt.-vel szerződött a német autópályákat üzemeltető Die Autobahn vállalat az intelligens járműkommunikáció biztonságát nyújtó úgynevezett V2X-PKI rendszer fejlesztésére — közölte az informatikai társaság. A cég négyéves megbízást kapott az intelligens rendszerekkel felszerelt gépjárművek és az érintett eszközök közötti kommunikációs technológia biztosítására. Kraudy Roland, a Microsec V2X PKI termékcsapat […]
PKI Microsec

És még ez is...