Lesz még jobb roaming ajánlat a Magyar Telekomtól

telekomA Magyar Telekom 2015. május 1-jétől új roaming-kedvezményeket és -ajánlatokat vezet be, hogy az EU zónán belül külföldi utazás esetén is biztosítsa ügyfelei számára a mennyeien békés, páratlanul gondtalan, felhőtlenül boldog telefonálást és internetezést. A lakossági ügyfelek számára kínált legnagyobb Next XL (és Next XL Aranytárskártya) korlátlan belföldi beszélgetést kínáló díjcsomag mellé díjmentesen választható EU Plusz roaming kedvezmény díjmentes roaming telefonálást biztosít. A szintén lakossági Next M, Next M Aranytárskártya és Music M korlátlan díjcsomagokhoz hűségidő vállalása mellett alacsony havidíjért választható hazai irányba és az adott ország hálózatára nézve korlátlan telefonálást és üzenetküldési lehetőséget kínáló roaming csomag. Mindkét verzió tartalmaz az EU-ban díjmentesen leforgalmazható meghatározott adatmennyiséget is. A legkisebb, hálózaton belül korlátlan díjcsomagok (Next S, Next S Aranytárskártya és Music S) használói is élvezhetik az új kedvezményeket, hisz azokhoz is igényelhető egy új, hétnapos, kedvező árú roaming csomag, az „EU 100 roaming” opció, fix mennyiségű lebeszélhető perccel és adattal.

A magyar Telekom a kis- és középvállalati ügyfelei számára is kínál kedvezőbb roaming megoldásokat 2015. május 1-jétől, mégpedig az új, díjmentes roamingot tartalmazó Next Business M EU és a Next Business XL EU díjcsomagokkal. A Magyar Telekom a nagyvállalati ügyfelei részére továbbra is egyedi megállapodások keretén belül nyújt kedvezményes roaming szolgáltatásokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Mindhárom nagy mobilszolgáltató átalakítja roaming-díjszabását

ked máj 5 , 2015
Mindhárom nagy magyarországi mobilszolgáltató átalakítja roaming-díjszabását: a Magyar Telekom hétfőn közölte, hogy új roaming-kedvezményeket, egyes csomagoknál díjmentes szolgáltatást vezetett be, a Vodafone már korábban bejelentette, hogy egyes csomagoknál eltörli a roaming-díjakat, és a Telenor is a roaming-díjszabásának átalakítását tervezi. A Vodafone április elsején jelentette be, hogy aznaptól eltörli az európai […]