Ilyen élete lesz a következő generációnak IV.

A „Következő generációk munkavégzése” című jelentésében az Ericsson Networked Society Lab nyolc trendet fedezett fel a mobil- és digitális technológiák a társadalom, az üzleti élet és a magánéletre gyakorolt hatásában.

  • Az eszmecsere helye – A munkahely már nem az alkalmazottak „tárolására” és ellenőrzésére szolgáló létesítmény, de egyre inkább az értelmes és eredményes eszmecsere helye. A munkakörnyezetet elsősorban úgy kell kialakítani, hogy az optimális legyen az emberek közötti eszmecserére.
  • Fogyasztói piac primátusa – A dolgozók azt szeretnék, hogy a munkakörnyezetük igazodjon az egyedi igényeikhez, hogy a magánszférára jellemző preferenciák és tapasztalatok a munkahelyen is megjelenjenek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ingyenes WiFi Veszprém központjában

ked dec 10 , 2013
Különleges karácsonyi ajándékkal lepi meg a sokat szenvedett veszprémieket az Invitel és a város önkormányzata: az együttműködés keretében a szolgáltató ingyenes vezeték nélküli hálózatot épített ki a Kossuth Lajos utcában. Az Invitel_Szabadon névre hallgató hálózatra jelszó nélkül bárki rákapcsolódhat notebookjával vagy okostelefonjával, így a következő években Veszprém sétálóutcájának frekventált csomópontjában […]
internet

És még ez is...